14 forvet bir Chahechouhe etmedi

Medicana Sivasspor'da, son 3 sezonda forma şansı bulan 14 forvet oyuncusu takıma 30 gol kazandırırken, orta saha oyuncusu Chahechouhe aynı dönemde 37 gol attı, bir kez de gol kralı oldu.

  • 1652

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon ligin en az gol sevinci yaşayan ikinci takımıMedicana Sivasspor'da, ligde son 3 sezonda forma giyen 14 forvet oyuncusu 30 kez, aynı periyotta Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Aatif Chahechouheise 37 kez fileleri havalandırdı.

Süper Lig'deki 11. sezonunda zor günler geçiren ve küme düşme hattından bir türlü çıkamayan kırmızı-beyazlı ekibin özellikle gol yollarındaki etkisizliği dikkati çekti.

Ligde bu sezon kendisi gibi ateş çemberinde bulunan ve 21 kez gol sevinci yaşayan Kayserispor'dan sonra 26 golle en az fileleri havalandıran ekip olan Medicana Sivasspor'da, forvet hattındaki oyuncuların skora katkı yapamaması sıkıntıları da beraberinde getirdi.

14 forvet bir Chahechouhe etmedi

En büyük katkı Chahechouhe'dan

Forvet oyunculardan beklediği katkıyı alamayan Medicana Sivasspor'da hem puan hem de skor hanesine en büyük katkı Fas asıllı orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe'dan geldi. 

Bu sezon zaman zaman taraftarın eleşti oklarının hedefinde olan Chahechouhe, kötü giden sezonda kaydettiği 7 golle yine Sivas ekibinin en skorer ismi olmayı başardı.

Son 3 sezonda kırmızı-beyazlı formayı terlettiği 95 maçta 8 bin 465 dakika sahada kalan Fransız orta saha oyuncusu, bu periyotta 37 kez rakip fileleri sarsarak 14 forvet oyuncusundan daha golcü bir kimlik sergiledi. Chahechouhe 17 gol attığı 2013-2014 sezonunda da krallık tacını giydi.

14 forvet bir Chahechouhe etmedi

Bakmadan Geçme