2016 yılında satın alınabilecek en iyi 11 dizüstü bilgisayar

Eğer dizüstü bilgisayar almak istiyor ancak karar veremiyorsanız, haberimize bir göz atın!

  • 962

İyi bir dizüstü bilgisayar satın almak büyük bir yatırım ister ancak, doğru seçim sizi yıllarca mutlu edebilir.

Eğer mükemmel bir laptop bulmak istiyor ve yardıma ihtiyacınız varsa, en iyi dizüstü bilgisayarları sizin için bir araya getirdik.  Tasarımı muhteşem, yüksek özellikli ve uygun fiyatlı bu bilgisayarları listemizde bulabilirsiniz.

İşte piyasadaki en iyi 11 dizüstü bilgisayarlar:

Eğer yüksek özellikli bir dizüstü bilgisayar aramıyorsanız ve aynı zamanda tablet seviyorsanız, Microsoft'un Surface Book modeli mükemmel bir seçim olacaktır.

Microsoft’un ilk dizüstü bilgisayarı Microsoft Surface Book ‘u tanıtması ile bu yıl kafalar karıştı. Peki bu bilgisayarı özel kılan nedir? Bilgisayarın hafif olan ekranı tablet halinde ayrılabiliyor. Ve Microsoft Surface Book’un bazı modellerinin klavye tabanına özel, oyun ve video düzenleme için grafik birimi dahil edilmiş. Microsoft, bu bilgisayarların Apple MacBook Pro gibi bilgisayarlardan iki kat daha güçlü olduğunu söylüyor.

Fiyatı:  8.499,00 TL

(function () { var tpl = document.createElement('script');tpl.type = 'text/javascript';tpl.async = true; tpl.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'cdn.tooplay.com/players/232/p.js?ts=' + new Date().getTime(); var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(tpl, s); })(); « Önceki1234567891011Sonraki »www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme