84 yaşındaki holding patronu, kendisinden 32 yaş küçük asistanı ile evlendi, aile karıştı

ACAR Holding'in yönetim kurulu başkanı Abdullah Acar'ın (84) kendisinden 32 yaş küçük asistanı Derya Gümüş ile evlenmesi aileyi karıştırdı.

  • 1685

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran işadamının beş çocuğu “Derya Gümüş, babamızı zorla kaçırarak mirastan pay almak adına evlenmiştir. Babamız Alzheimer hastasıdır” dedi. Çocuklarının iddialarını kabul etmeyen Abdullah Acar, ifadesinde “Alzheimer hastası değilim. Birbirimizi sevdik, bir yıl kadar önce resmi nikah kıyarak evlendik. Çocuklarımın dertleri, mirasımla ilgilidir” diye konuştu.

Çocukların vasi tayini için Beykoz Sulh Hukuk Mahkemesi’ne dava açtıkları da ortaya çıktı. Geçen hafta görülen duruşmada “Abdullah Acar’ın akli melekelerinin yerinden olup olmadığınının tespiti” için Adli Tıp Kurumu’na başvurulmasına karar verildi. 

ACAR HOLDİNG VE ABDULLAH ACAR

ACAR HOLDİNG A.Ş. 1977 yılında kuruldu. Grup şirketleri Yönetim Kurulu Başkanlığını 1958 yılında Bursa'dan İstanbula gelerek ticaret hayatına atılan Abdullah Acar yürütüyor. Kuruluş yıllarında gayrimenkul alım -satımı,kiralanması inşaat, turizm, gıda, otomotiv, finans sektörlerinde faaliyet gösteren firma devam eden yıllarda kurumsal kimlik yapısıyla hareket etmiş ve profesyonel bir yönetim anlayışıyla diğer şirketlerini kurdu.

Bakmadan Geçme