Alves'ten basına ağır hakaret

Barcelona'da forma giyen Dani Alves, Espanyol ile yaptıkları maçın ardından basında yer alan haberlere mesajla tepki gösterdi.

  • 671

MADRİD

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'da forma giyen Dani Alves, Espanyol ile yaptıkları maçın ardından basında yer alan haberlere mesajla tepki gösterdi.

Barcelona ile Espanyol takımları arasında 6 Ocak'ta oynanan İspanya Kral Kupası son 16 turu karşılaşmasının yankıları sürüyor.

Barcelonalı defans oyuncusu Dani Alves, Barcelona derbisinde yaşanan tartışmalarla ilgili İspanyol basınında çıkan haberlerin ardından ülke basınını hedef alan bir mesaj yayımladı.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'daki resmi hesabından açıklamalarda bulunan Alves, herhangi bir yayın kuruluşu adı vermeden basını 'çöp' diye niteledi ve bazı hakaret içerikli kelimeler kullandı.

Alves'in tepki çeken ifadelerinin ardından yazılı bir açıklama yapma gereği duyan Barcelona Kulübü, Brezilyalı futbolcunun ifade özgürlüğü olmasına rağmen söz konusu ifadelerin kulüp tarafından kabul edilemeyeceğini belirtti.

Ayrıca İspanya Spor Muhabirleri Derneği de Alves'e karşı yasal bir girişimde bulunmak üzere hukukçuların çalışma başlattığını duyurdu. Muhabir: Şenhan Bolelli
www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme