Ankaralı Namık'ın ölüm nedeni sonunda belli oldu!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankaralı Namık olarak bilenen şarkıcı Namık Uğurlu'nun ölümü ile ilgili kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.

  • 1353

Savcılık tarafından, “Ankaralı Namık” olarak bilinen şarkıcı Namık Uğurlu’nun ölüm nedeninin “kaza sonucu düşme” olduğu belirlendi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Uğurlu’nun 18 Ekim 2015′te ölümüne ilişkin soruşturma başlatmıştı. Cumhuriyet Savcısı Turhan Elbistan tarafından yürütülen soruşturmada, takipsizlik kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın kararında Namık Uğurlu’nun 18 Ekim 2015’te havaalanı yolu üzerinde bulunan TOKİ bloklarında bulunan 10. kattaki evinden düştüğü hatırlatıldı


Ankaralı Namık’ın esrarengiz ölümü sevenlerini üzdü…

Savcılık kararında ayrıca Namık Uğurlu’nun eşi Nebahat Uğurlu’nun da beyanına yer verildi. Eşi ile 15 yıllık evli olduğu bilgisine veren Nebahat Uğurlu, “13 ve 5 yaşlarında 2 çocuğumuz var. Olay günü 21.30 sıralarında eşim ve çocuklarım ile akşam yemeği yedikten sonra eşimin isteği üzerine dışarı çıktık. Daha sonra binanın önünden geri döndük. Eşim benden Yasin okumamı istedi. Evde bulunan zemzem suyundan içti. Küçük çocuğumu uyutmak için odasına götürdüm. Daha sonra küt diye bir ses duydum. Büyük çocuğumla birlikte evde eşimi aradık. Balkondan gelen sesleri duyup baktığımızda eşimin yerde yattığını gördüm.” dedi.

Olayı gören görgü tanığı bulunmadığını kaydeden savcılık, otopsi raporunda maktulün konutun balkonundan zemine düşme sonucu ölüm olayının meydana geldiğinin yer aldığını belirtti. Olayı kaza sonucu düşme olarak değerlendiren savcılık kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.

Bakmadan Geçme