Antalyaspor Teknik Direktörü Morais takımının başına geçti

Beyin kanaması nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavi gören Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, sağlığına kavuşmasının ardından antrenmana çıktı.

  • 600

ANTALYA

Beyin kanaması nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavi gören Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, sağlığına kavuşmasının ardından antrenmana çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında 20 Şubat Cumartesi günü sahasında Çaykur Rizespor'la karşılaşacak Antalyaspor'da, dün hastaneden taburcu olan teknik direktör Jose Morais de bugünkü antrenmanda yer aldı.

Hasan Subaşı Tesisleri'ne gelen Morais'e, oyuncuları geçmiş olsun dileklerini iletti. Portekizli teknik adam, antrenmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sağlık durumuyla ilgili bilgiler verdi.

Hareketli bir yapıya sahip olduğunu anlatan Morais, şunları belirtti:

'Çok tutkulu, heyecanlı bir insanım. Bazen kendime hakim olamıyorum. Doktorum, 3 ay boyunca sakin olmam gerektiğini belirtti. Ani hareket etmek yerine daha sakin olmam yönünde uyarıda bulundu. Tam söz veremeyeceğim ama elimden geldiğince sakin olmaya çalışacağım. Çok tutkulu bir insanım ama kendimi de kontrol edebiliyorum. Zorlanacağımı düşünmüyorum.'

Takımdan uzun süre ayrı kaldığını anımsatan Morais, 'Fenerbahçe maçını kazanacağımızı biliyordum. Eskişehirspor karşılaşmasında da oyuncularıma güveniyordum ama kaza oldu. Bunu düzelteceğiz' dedi.

Morais, Süper Lig'de bu haftaki rakipleri Çaykur Rizespor karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini de belirtti.

Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o'nun cezası nedeniyle Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyeceğini hatırlatan Morais, 'Eto'o'nun eksikliğini hissedeceğiz ama elimizden geldiğince onun yokluğunu aratmamaya çalışacağız. Onun yerine oynayacak oyuncu da elinden geldiğince mücadele edecektir' ifadelerini kullandı.

Muhabir: Mustafa Çiftçi www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme