Apple Watch 2 üretim sürecine giriyor

Çin kaynaklı haberlere göre ikinci nesil Apple Watch için üretim süreci başlıyor. Apple Watch 2'nin mart ya da nisan ayında tanıtılması bekleniyor.

  • 759

Geçen yıl satış rekorları kıran Apple Watch akıllı saatin devam modeli Apple Watch 2 için üretim süreci başlıyor. Çinli teknoloji sitesi Commercial Times’ın iddiasına göre ikinci nesil Apple Watch ocak sonu itibariyle üretime geçecek. Bu açıklama akıllı saatin mart ya da nisan ayında tanıtılacağı doğruluyor.

Apple’ın 4 inçlik iPhone 5e (ya da 6C-7C) modeli için mart ayında bir etkinlik düzenleyeceği iddia ediliyor. Söz konusu etkinlikte Apple Watch 2’nin de tanıtılması olası görünüyor. ilginizi çekebilir>> Apple Watch satış rekorları kırdı

Tayvanlı tedarikçi Quanta Computer tarafından geliştirilen Apple Watch 2 selefindeki kare tasarım anlayışını sürdürecek; ancak yeni saat çok daha gelişmiş özelliklere sahip olacak. Tedarikçi firma daha önceki açıklamalarında Apple Watch 2’nin dikkat çekici bir ürün olacağını onaylamıştı. FaceTime kamera, 4G LTE bağlantısı, çok yönlü yeni ve geliştirilmiş sensörler ve daha ince bir kasa Apple Watch 2’nin öne çıkan özellikleri olacak.

Apple Watch için uygulama desteğini her geçen gün artıran Apple yeni akıllı saatle birlikte watchOS sürümünü de güncelleyecektir. Telefonunuzun şarjıyla ilgili doğru bildiğiniz yanlışlar (function () { var tpl = document.createElement('script');tpl.type = 'text/javascript';tpl.async = true; tpl.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'cdn.tooplay.com/players/232/p.js?ts=' + new Date().getTime(); var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(tpl, s); })();www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme