ASUS Live Resmi Olarak Tanıtıldı

Tayvanlı elektronik markası ASUS, ZenFone serisinden sonra orta segment için ürettiği akıllı telefon modeli Live modelini tanıttı.

  • 796

Tayvanlı elektronik markası ASUS, ZenFone serisinden sonra orta segment için ürettiği akıllı telefon modeli Live‘ı tanıttı.

Orta seviyede konumlandırılan ASUS Live‘ın ana tasarımı ZenFone serisine benzerlik gösteriyor. MediaTek'in ürettiği MT6580 işlemciyi kullanan cihazda 5 inçlik HD çözünürlüklü bir ekran yer alıyor. 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafızaya sahip cihazın 2 megapiksel ön ve  8 megapiksel arka kamerası bulunuyor. Kutusundan Android 5.1.1 Lollipop ile çıkan telefonun güncelleme alıp almayacağı netleşmedi.

Çift SIM desteğine sahip ASUS Live‘ın 4G LTE desteğine sahip olmaması cihazın önemli bir handikabı olarak görülüyor. 2070 mAh'lik ortalama bir bataryayla güç bulan cihaz ilk olarak Brezilya'da mavi, pembe ve sarı renkleriyle ve 211$'lık fiyatıyla alıcılarını bekliyor. ASUS'un son tanıttığı akıllı telefonun Türkiye'ye gelip gelmeyeceği henüz belli değil, fakat LTE desteğinin olmadığını göz önüne alırsak bu ihtimal biraz zayıf olarak görünüyor.www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme