ASUS P008 Tablet GFXBenchmark ile Ortaya Çıktı

Asus'un 8 inç boyutlu tableti MWC 2016 öncesi ortaya çıktı

  • 753

Tayvan merkezli elektronik üreticisi Asus'un yeni bir tableti GFXBenchmark veritabanında ortaya çıktı. Asus P008 olarak adlandırılan tabletin teknik özellikleri de bu sayede resmi hale geldi diyebiliriz.

Asus P008 Zenpad adıyla MWC 2016 (Mobil Dünya Kongresi) kapsamında duyurulması beklenen tablette, Snapdragon 808 işlemcisinin yer aldığını görünüyor. 2 GB sistem belleği ve 16 GB dahili hafıza ile gelecek olan tabletin kullanıcılara kalan alanı ise ekran görüntülerine göre 9 GB seviyesinde.

8 inç'lik ekranda 2048 x 1536 çözünürlük sunacak olan tablette 8 MP arka ve 2 MP ön kamera yer  alacak. Tabletin işletim sisteminin de Android 6.0 olacağını söyleyebiliriz. GFXBench ile ortaya çıkan performans değerleri ise bu tableti en iyi tabletler arasına koymuyor olsa da performans anlamında tatmin edici seviyede olduğunu söylemek mümkün. (function () { var tpl = document.createElement('script');tpl.type = 'text/javascript';tpl.async = true; tpl.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'cdn.tooplay.com/players/232/p.js?ts=' + new Date().getTime(); var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(tpl, s); })();www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme