ASUSPRO Kurumsal Masaüstü Bilgisayar Serisi artık daha güvenli!

5 yıl garanti ile işletmeleri rakiplerinin önüne geçiren ASUSPRO Kurumsal Serisi masaüstü bilgisayarlar, performans ile güvenilirliği bir araya getirerek büyük işletmelere ve KOBİ'lere en üst seviyede verimlilik vadediyor.

  • 806

Üst düzey yönetim ve güvenliğe sahip ASUSPRO Kurumsal Serisi masaüstü bilgisayarlar, yeni özellikleriyle büyük işletmelerin ve KOBİ’lerin üretkenlik ve performansını daha da arttırmayı amaçlıyor

En yeni 6. nesil Intel Core vPro İşlemciler ve 4GB DDR4 DIMM RAM varan güçlü donanımlar ile desteklenen serinin D320MT, D520MT, D620MT ve D820MT modelleri,  üretkenliği ve performansıyla kurumsal kullanıcılar için ideal çözümler olarak öne çıkıyor. D320MT ve D520MT modelli özellikle KOBİ’ler için performans ve güvenliği uygun fiyata bir arada sunarken, D620MT ve D820MT modelleri büyük çaplı şirketlere üst seviye performanstan ödün vermeden kolay yönetim ve güvenlik kazandıracak.

Aynı anda üç ekrana birden görüntü çıkışı sağlayarak kurumsal kullanıcılar için daha geniş bir masaüstü çalışma alanı yaratan bilgisayarlar, ek bir ekran kartı kullanmaya gerek kalmadan birden fazla işin üç ekranda aynı anda yapılabilmesini sağlıyor. Basit yapılı kasa tasarımı sayesinde bilgisayarların parça değişimi ve sistem bakımı kolay ve çok kısa sürede gerçekleştirilebilirken isteğe bağlı olarak kullanılan seri ve paralel portlar sayesinde PCI Express yuvaları başka kartlar için de kullanılabiliyor.

Toplam 10 USB porta sahip D320MT ve D520MT masaüstü bilgisayarlar, en yeni bağlantı arabirimi olan USB 3.1 sayesinde USB 3.0'dan 2 kat; D320MT ve D520MT modellerde bulunan USB 3.0 bağlantısı ise USB 2.0’dan 10 kat daha hızlı veri transferini mümkün hale getirildiğini görüyoruz.

5 yıl garanti destekli, güvenilir ve yüksek performanslı

ASUS’un en iyi üretim kalitesi, yenilik ve uzun ömürlülük geleneğini de devam ettiren ASUSPRO Kurumsal Serisi’nin masaüstü bilgisayarı beş yıl garanti ile geliyor. ASUS’un masaüstü yönetim çözümleri, rutin masaüstü güncelleme görevlerini de basitleştirirken Yönetim Bilişim Sistemi personelinin şirket varlıklarını uzaktan kontrol edebilmelerini, yönetebilmelerini ve tüm bilgisayarların maksimum verimlilikle çalışmalarını da sağlıyor. İşletmeler bu sayede ASUSPRO masaüstü bilgisayarlar ile zaman ve maliyet açısından büyük tasarruflar elde edebiliyor.

Tek adımda yönetim ve veri koruması sağlayan ASUS Business Manager yazılımı işletmelerin bu masaüstü bilgisayarlarda bakım yapmasını ve görevleri optimize etmesini sağlıyor. Yazılım paketindeki tek sayfalı arabirim sayesinde sistem takibi araçlarına, BIOS güncellemelerine, USB Kilidi ile veri hareketi kontrollerine ve enerji tasarrufu kontrollerine kolaylıkla erişilebiliyor.

Üstün performanslarına ek olarak kaya gibi sağlam güvenlik de sunan ASUSPRO masaüstü bilgisayarlar, işletmelerin gizli verilerini güvende tutmalarını sağlayan Trusted Platform Module (TPM), UEFI BIOS, İzinsiz Kasa Erişimi Uyarısı, Kensington Kilidi ve Asma Kilit Yuvası gibi birçok yazılım ve donanım çözümlerini de bünyelerinde barındırıyor.

Bakmadan Geçme