Bahçeli'den Çarşı Grubuna övgü dolu sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter'dan yaptığı açıklamalarda Beşiktaş'a ve taraftar grubu Çarşı'ya oldukça yer ayırdı. Bahçeli, aynı zamanda parti içi muhalefeti de ağdalı bir dil ile topa tuttu.

  • 1334

MHP lideri Bahçeli, "Açılıştan 1 gün sonra Beşiktaş taraftarlarına gösterilen kaba ve yaralayıcı muameleleri çok yanlış bulduğumu özellikle ifade etmeliyim. Çarşı Grubu Beşiktaş'ın gür ve cesur sesidir. Çarşı haksızlığa gelmez, yalana boyun eğmez. Çarşı centilmendir, siyasi faulleri kabul etmez" dedi.

Bahçeli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

BEŞİKTAŞ TARAFTARLARINA GÖSTERİLEN KABA MUAMELE ÇOK YANLIŞ

"Beşiktaş Kulübü'nün yeni stadyumundan gurur duydum. Tüm kulüplerimizi sever, ilgi ve takdirle izlerim. Ama gönlümde siyah beyaz renklerin yeri bir başkadır. Çünkü Beşiktaşlıyım. Beşiktaş'ın yeni stadyumunun açılışında bulunamadım. İnşallah bir futbol müsabakasını heyecan içinde izlerim ve bunu yapacağım. Fakat açılışta Beşiktaş taraftarlarının olmamasını yadırgadım, yeşil sahada top cambazlığına soyunanları ise hayretle takip ettim.  Açılıştan 1 gün sonra Beşiktaş taraftarlarına gösterilen kaba ve yaralayıcı muameleleri çok yanlış bulduğumu özellikle ifade etmeliyim. Çarşı Grubu Beşiktaş'ın gür ve cesur sesidir. Çarşı haksızlığa gelmez, yalana boyun eğmez. Çarşı centilmendir, siyasi faulleri kabul etmez. Beşiktaş gönüllerde yanan meşaledir; Beşiktaş, siyah beyaz renklerinde tarihi ve milli hatırayı yaşatan sporun klas ve kaliteli yüzüdür. Yeni stadyumun inşasında emeği geçen, katkısı bulunan başta Kulüp Başkanımız Sayın Fikret Orman Bey olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Beşiktaşımızı ve tüm taraftarlarımızı kutluyor, nice başarılara ulaşmalarını temenni ediyor, hayırlı olsun diyorum" dedi.

Bakmadan Geçme