Barzani'nin referandum kararını kimler destekliyor, amaç ne?

Barzani Referandumunu, Barzani Ailesini ve İsrail bağlantısını tüm yönleri ile konunun uzmanı araştırmacı yazar Hakkı Öznur ile yazarımız Mustafa Toygar konuştu…

  • 3648

(MUSTAFA TOYGAR) (HABER PLATOSU - ÖZEL)

 

BBP YİK Başkanı, ülkücü fikir ve siyaset adamı, tarihsel öneme sahip “Cahşların Savaşı” adlı kitabın yazarı Hakkı ÖZNUR ile 25 Eylül Referandumu’nu, referanduma destek veren İsrail’i, geçmişten günümüze Barzani-İsrail ilişkilerini, “İkinci İsrail”projesini, Kürt yahudileri, Amerika ve İngiltere pasaportu taşıyan işbirlikçi Kürtleri ve İngiliz istihbaratının kontrolündeki Talabani hareketini konuştuk.

 

       Not:2003 yılında yayınlana “Cahşların Savaşı” kitabı kamuoyunda büyük ses getirmiş ve ilgi görmüştü. Kitaptan terörist İsrail ve İsrail muhibi Barzani ve Talabani hareketi ve yine stratejik maşa PKK rahatsız olmuştur. Ortadoğu’daki emperyalist oyunları anlatan ve işbirlikçi Kürtçüleri ve Kürt hareketlerini deşifre eden bu kitabından dolayı kitabın yazarı Sayın Hakkı Öznur’a saldırmışlardır. Hatta öyle ki Irak’ın kuzeyinde Barzani tarafından kitap yasaklanmıştır. “Cahşların Savaşı” kitabını okuyan Türkmenlere bazı bölgelerde baskı yapmaya kalkmışlardır.

       

        Terör rejimi siyonist İsrail, bağımsız Kürdistan'ı destekliyor

       

        Mustafa Toygar : Barzani’ye en büyük desteği kim veriyor?

        Hakkı Öznur: ABD’nin Irak’ı işgali ve ardından gelişen süreç en çok Kürtçülere yaramıştır. Özellikle Barzani hareketi yeni dönemi çok iyi değerlendirmiştir. Barzani hareketine ve Irak’ın kuzeyinde oluşan Kürt bölgesine İsrail en büyük yardımı yapmıştır. Irak’ın işgalinden sonra Kuzey Irak’a yerleşen İsrailli askerler, MOSSAD elemanları siyonist sivil toplum örgütleri Barzani’ye her türlü desteği verdiler.

RÖPORTAJIN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

RÖPORTAJIN 2. BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

 

Bakmadan Geçme