BEM-BİR-SEN'den Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Başkanı Mürsel Turbay, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na ahlak ve edep dışı ifadelerinden dolayı sert tepki gösterdi.

  • 688

“KILIÇDAROĞLU TÜRK SİYASİ TARİHİNE KAPKARA BİR LEKE OLARAK GEÇMİŞTİR”

 “KILIÇDAROĞLU’NU İSTİFAYA DEVET EDİYORUZ”

 “KILIÇDAROĞLU KENDİ EŞİNE, KIZINA BÖYLE İFADELER KULLANILMIŞ OLSA ACABA NE YAPARDI?”

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Başkanı Mürsel Turbay, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na ahlak ve edep dışı ifadelerinden dolayı sert tepki gösterdi.

Genel Başkan Turbay, Kılıçdaroğlu’nun terörle ilişki içinde olan partisinin pisliğini örtmek adına yapmış olduğu bu açıklamalarla algı yönetimi yapmak istediğini ifade ederek şunları söyledi:

“Rotasını şaşıran CHP’nin terörle anılmaya başlanmasının ardından şirazesi kayan Kılıçdaroğlu, Ana Muhalefet partisinin Genel Başkanı sorumluluğu ile hareket ederek ahlak dışı bu söylemlerden vazgeçmelidir. Yapmış olduğu açıklamalarla yeni bir algıyla üzerindeki okları farklı yerlere çekmek istemektedir. Teröristlerin alınlarından öpmesi, milletvekillerinin terör örgütleriyle işbirliği içerisinde olduğu gerçeği milletin gözü önünde gerçekleşmiştir. Yaptığı son açıklamalarla parti olarak gösterdikleri ayıbı başka bir ayıp ile kapatmaya çalışmak, algı oluşturmak, siyasi saygınlığına gölge düşüren ahlak yoksunu Bay Kemal Kılıçdaroğlu ve kasetle geldiği CHP’ye de yakışmamaktadır.

Yaptığı açıklamada dinden imandan bahsederek din sömürüsü yapan Kılıçdaroğlu, “Cenneti Anaların Ayakları Altına Seren” bir anlayışın mensuplarına da hakaret etmiştir. Sözlerini aynen kendisine iade ediyoruz. Siyasilerin bir birlerine karşı yapmış olduğu belden aşağı ithamları da aşan zatı muhterem, empati yeteneği olmadığını da ispat etmiştir. Hangi kafayla bu açıklama yapıldı? Hayretler içerisindeyiz. Kemal Kılıçdaroğlu kendi eşine, kızına böyle ifadeler kullanılmış olsa acaba ne yapardı? 

Türk siyasi tarihine kapkara bir leke olarak geçen ahlak erozyonuna uğramışKılıçdaroğlu utanç verici açıklamalarını pişkin pişkin savunmaya devam etmesiyüzsüzlüğün resmidir. “Kasetle” Genel Başkan olan Kılıçdaroğlu’na en büyük tepkiyi, her daim kadın haklarını en önde savunan CHP'li kadınların göstermesini bekliyor ve kendisiniistifaya davet ediyoruz. ”

Bakmadan Geçme