Binali Yıldırım evinin önünde bekleyen gazetecilere ne dedi?

AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, gazetecilerle nasıl şakalalaştı?

  • 1918

AK Parti Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, yeni kabineyi sunmak için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gitmek üzere evinden ayrılırken kendisini bekleyen basın mensupları ile şakalaşarak "Erken saatlerden bu yana aç susuz burada bulunmanız doğrusu beni üzüyor. Bu kadar erken gelmenize gerek yok. Siz çağırın ben gelirim" dedi.

Yıldırım, sabah erken saatlerden bu yana gazetecilerin evin önünde beklediğini dile getirerek basın mensuplarının bu durumuna üzüldüğünü belirtti.

Komşuları ile selamlaşan ve tokalaştı. Balkondan kendisine selam verenlere "Nasılsınız, iyi misiniz" diye seslendi. Aracına binerken kadın olan sivil güvenlik görevlisi ile de tokalaşmayı ihmal etmeyen Yıldırım, daha sonra 65. Hükümet'te yer alacak isimleri sunmak üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne hareket etti.

Binali Yıldırım, yeni kabineyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a saat 10.30'da sunacak. Saraydaki görüşmenin kısa sürmesi, Yıldırım'ın 11.00 sularında yeni kabineyi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde açıklaması bekleniyor. Yıldırım daha sonra TBMM'ye giderek AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuşacak. Grup toplantısının 11.15'te yapılması planlanıyor ancak Yıldırım'ın 11.30'dan önce Meclis'e yetişmesi mümkün görünmüyor.

 

Bakmadan Geçme