Bölgemizde Siyonist işgal gerçek, vekalet savaşları bahane...

Yazarımız Semih Gündüz, Türkiye'ye komşu coğrafyadaki 'demokratikleştirme' 'özgürleştirme', 'diktatörlerden kurtarma' kılıfı ile yapılan uluslararası operasyonların arkasındaki gücü sorguluyor...

  • 2785

(SEMİH GÜNDÜZ)

 HABER PLATOSU ÖZEL)

Suriye işgal edildi. Peki sıra kimde, Türkiye'de mi?

Peki asıl işgalciler kimler? ABD mi, Rusya mı?

Yoksa...

Suriye meselesinin; Suriye'de vekalet yoluyla dünya güçlerinin savaş sürdürmesi olduğu ileri sürülüyor. Buna göre, Suriye devleti ile içteki grupların çatışması devam ediyor. 

Merhum Erbakan yıllarca önce dillendirmişti. "Suriye'yi işgal edecekler!"

Birçokları, o zamanlar gülerek geçiyordu. Erbakan'ı hayalcilikle eleştiriyordu. Suriye'de her şey yolunda idi. Sürekli komplo teorileri ile nereye kadar gidilebilirdi? Çoğunluğun söylediği buydu.

Erbakan siyaset sahnesinin önde gelen şahsiyetlerinden olsa da; esaslı bir iktidara hiç bir zaman sahip olamadı. O kadar destek alamadı. Siyonizm tehlikesi de neydi?

Erbakan vefat etti. Genel kabul görür oldu. Daha fazla anılır oldu. Bu yönden, Muhsin Yazıcıoğlu'yla aynı kaderi paylaştı. Yiğit yalnızken bu dünyayı terketti, sonunda kahraman oldu.

Bu elbette önemli. Ama daha önemlisi; "Asıl hedef Türkiye!"

Peki, işgalciler kim? Plan ne?

Erbakan Hoca bunlara da cevap veriyor; "Yahudi lobisinin etkisinde olan Haçlı-Siyonist ittifakı, Arz-ı Mev'ud'u İsrail'e katma planı çerçevesinde Suriye'nin derhal işgal edilmesini istiyor."

TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

 

Bakmadan Geçme