Bugün bu illerde okullar tatil

İşte 7 Ocak günü okulların tatil olduğu il ve şehirler...

  • 726

7 Ocak Perşembe hangi kentlerde okullar tatil?

İşte cevabı:

ŞIRNAK

 
ŞIRNAK Valiliği, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle il merkezi ile bağlı belde ve köylerde eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı.
 
Şırnak Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, ’İlimizde etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle, Şırnak merkez ve merkez ilçeye bağlı belde ve köylerde, ilk ve orta dereceli eğitim kurumlarında 7 Ocak Perşembe günü eğitime bir 1 gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 7 Ocak günü idari izinli sayılacaktır’ denildi.
 
ELAZIĞ
 
Elazığ'ın Ağın ilçesinde kar nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın da tatil edildi. 
 
Elazığ'ın Ağın İlçe Kaymakamlığı tarafından, Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile yarın ilçe genelinde ilk ve ortaöğretim kurumlarında bir gün süreyle eğitim öğretime ara verildiği bildirildi. Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ise olumsuz hava koşulları nedeniyle 2 gündür ilk ve orta dereceli okullarda verilen aranın, il merkezinde olumsuz hava koşullarının etkisini yitirmesi beklendiğinden eğitim ve öğretime devam edileceğini belirtti.
 
VAN
 
Çatak'ta kar yağışı nedeniyle eğitime 2 gün ara verildiği bildirildi.
 
Kaymakam Asım Akgül, yaptığı açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre yoğun kar yağışı ve çığ tehlikesi beklenildiğini belirtti.
 
Akgül, olumsuz hava koşulları nedeniyle herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmaması için tüm okulların 7-8 Ocak günleri tatil edildiğini kaydetti.
 

Bakmadan Geçme