Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ceylanım' dediği kızı Sümeyye'yi evlendirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar 6 bin kişinin katılımıyla Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde düzenlenen nikah töreniyle evlendi

  • 3233

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, Selçuk Bayraktar ile İstanbul'da Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikah töreniyle evlendi.

Nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın nikah şahitliğini yapan isimler arasında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ceylanım' dediği kızı Sümeyye'yi evlendirdi

Nikah sırasında "Doğarken Ağladı İnsan, Bu Son Olsun Bu Son" şarkısı çalarken, Erdoğan nikah sonrası duygusal bir konuşma yaptı.

Erdoğan: Sümeyye'ye ceylanım derdim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın kıydığı nikaha yurtiçi ve yurtdışında çok sayıda davetlinin katılırken, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu şahitlik yaptı. Nikah töreni sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan bir duygusal bir konuşma yaptı.Erdoğan, “Sümeyye’ye çocukken ‘ceylanım’ derdim, ‘gözümün nuru’ derdim. Şimdi birceylan gibi yuvadan ayrılıyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ceylanım' dediği kızı Sümeyye'yi evlendirdi

Bakmadan Geçme