Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kulüpler Birliği heyetini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği heyetini kabul etti. Görüşme sonrası açıklama yapan Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Gümüşdağ bu hafta oynanacak maçlara terör karşıtı pankartla çıkılacağını söyledi

  • 800

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süper Lig'de mücadele eden 18 takımın başkan ve yöneticilerinden oluşan Kulüpler Birliği heyetini kabul etti. 

Mabeyn Köşkü'nde gerçekleşen görüşme sonrası Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gümüşdağ açıklamasında özetle şu ifadeleri kullandı:

"Teröre karşı tek vücuduz. Bu beraberliği Cumhurbaşkanımızın önünde de sergilemek istedik. Bu görüntüyü de Sayın Cumhurbaşkanımızın huzurunda yenilemiş olduk. Genel anlamda güzel bir toplantı oldu. Tüm kulüp başkanlarımız tek tek söz aldı. Terörü lanetlediklerini söyledi. 

Tek ses olacağımızı ifade etmiş olduk. Kendisine 18 Süper Lig ekibinin ıslak imzalı mutabakat zaptını taktim ettik. Çok faydalı bir görüşme oldu. Olumlu ve güzel geçtiğini söyleyebilirim. 

Teröre karşı herkesin birlik beraberliğe ihtiyaç olduğu zamandayız. Bunu her zaman çok iyi gösterdik. Teröre karşı emniyet güçlerimizin ve TSK'nın yürüttüğü mücadeleye destek veriyoruz. Futbolun birleştirici gücünü kullanarak önümüzdeki hafta oynanacak tüm maçlara "teröre karşı hayır" pankartıyla çıkma kararı aldık."

Göksel Gümüşdağ Süper Lig A.Ş. panelinde yaptığı konuşmada ise şunları söylemişti:

"18 Süper Lig kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu ile imzaladıkları mutabakat sonrası Süper Lig A.Ş.’nin harekete geçirilmesi için hemfikirdir. İçeride ıslak imza altına aldık, Cumhurbaşkanımıza da arz edeceğiz." 

Bakmadan Geçme