Davutoğlu: Aşk ve imanla milletin huzurundayız

Başbakan Davutoğlu, 'Bütün fitnecilerin, münafıkların heveslerini, arzularını, beklentilerini kursaklarında bırakacak aşk ve imanla milletin huzurundayız.' dedi

  • 686

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Antalya merkez Kepez ilçesinde düzenlenen toplu açılış töreninde, hamaset değil iş ürettiklerini belirterek, başkaları gibi siyaseti laftan, hakaretten, iftiradan ibaret görmediklerini, hayata ve vatandaşlara dokunduklarını belirtti.

Davutoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Varsın başkaları, muhalefet partileri Ankara'ya mahkum olsun, varsın başkaları kurultay oyunlarıyla kimin kime çelme takacağıyla meşgul olsun, kongre, kurultay yapsınlar. Varsın bu muhalefet liderleri ne şekilde birbirleriyle mücadele edeceğinin hesabını yapsınlar. Varsın bazıları bu hareketin, bu kutlu yürüyüşün zaafa uğrayacağı felaket günlerini beklesinler. Varsın başkaları parti içi kavgaları, ihtilafları siyaset zannetsinler. Varsın medya üzerinden siyaseti dizayn etmek isteyen münafık tipleri AK Parti'nin, parti içi tartışmalarla tökezlemesini, yavaşlamasını beklesinler. Bütün fitnecilerin, münafıkların heveslerini, arzularını, beklentilerini kursaklarında bırakacak aşk ve imanla milletin huzurundayız, sonuna kadar Antalya ile milletle birlikte olacağız."

'Milletimize hizmet vermenin çabası içerisindeyiz'

Muhalefeti eleştiren Davutoğlu, "Aziz Antalyalılar muhalefet yalan, iftira, hakaret ve son olarak da tehdit ile meşgulken, biz milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmenin, milletimize hizmet vermenin çabası içerisindeyiz. Hükümet olarak biz, Antalya'nın öneminin farkındayız, Antalya'nın yanında olduk, yanında olacağız. Antalya'ya 14 yılda 17,9 milyar lira yatırım ve destek sağladık." dedi.

"Yürek hiçbir zaman yorulmaz"

Antalya'ya yapılan eğitim, sağlık ve diğer alanlardaki yatırımları anlatan Davutoğlu, 841 milyon liralık yatırımın 286 milyon lirasının Antalya Büyükşehir Belediyesince gerçekleştirildiğine işaret ederek, şöyle dedi:

"Menderes Türel kardeşimizden, kardeşinizden önceki yerel yönetim hepinizin bildiği bırakın bir defaki yatırımı, iş başında olduğu bütün bir beş yıl boyunca ne kadar yatırım yaptı biliyor musunuz, beş yılda sadece ve sadece 270 milyon liralık yatırım yaptı. Evet onların yönetiminde beş senede 270 milyon liralık yatırımı onlar zar zor yapar, bizim belediyemiz ise tek bir açılışta 286 milyon liralık yatırım yapar. İşte aradaki fark bu. Farkı görüyor musunuz Antalyalılar? Farkı bütün Antalya'ya anlatacak mısınız? Fark şu ki AK Parti kadroları sadece bilekleriyle değil, yürekleriyle çalışır. Bilek yorulabilir, dizde bazen derman kesilebilir ama yürek hiçbir zaman yorulmaz. Yürek ancak son nefesi verdiğimiz zaman durur."

Bakmadan Geçme