Davutoğlu: Kılıçdaroğlu tedaviye muhtaç patolojik vaka

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun önce tedavi edilmesi gerektiğini, sonra da ahlak dersi alması gerektiğini savundu

  • 719

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, ATO Congresium'da düzenlenen AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda konuştu.

Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözleri nedeniyle yine veryansın etti.

İşte Davutoğlu'nun konuşmasının o bölümü:

 

"KILIÇDAROĞLU ÖNCE TEDAVİ EDİLMELİ, SONRAKİ AHLAK DERSİ ALMALI"

Karaman'da ilk günden beri olayın üzerine gittik. Aşağılar aşağısı bu sapığın cezasının mevcut yasada bulunmadığından üzüntümüzü paylaştık. Kılıçdaroğlu 'Ses çıkarmadın' diyor. İlk konuşan benim. Bizim hiçbir kötü eylemin yanında durmamız söz konusu değil. CHP'nin başındaki hasta adam bize saldırmaya, bakanımıza saldırmaya başladı. Dünkü konuşmalarıyla bir kez daha tedaviye muhtaç patalojik bir vaka olduğunu gösterdi. Önce tıbbi müdahaleden sonra ahlaki dersten geçirmek lazım. Girdiği bütün seçimleri kaybetti. Son zamanlarda paralel yapıya partisini teslim etmiş kişinin bu seviyesizliği had safhaya ulaştı. Çirkin sözlerle gündem olmak seviyesiz şahsiyeti rahatsız etmiyor.

 

Bakmadan Geçme