Davutoğlu'ndan anayasa konusunda "masayı devirmeyelim" çağrısı

Başbakan Davutoğlu, Anayasa Mutabakat Komisyonu'na dair gelişmelere ilişkin, 'Bütün siyasi partilere bu çalışmaların devamı yönünde çağrıda bulunuyorum ve her konunun konuşulabileceği bir çerçeveyi masada tutmamız gerektiğini ifade ediyorum' dedi.

  • 814

ANKARA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Vilayetler Evi'nde gerçekleştirilen Bilim ve Teknoloji Yüksek Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, toplantının geçen ay yapılacağını ancak İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle ertelendiğini belirterek, "Bir kez daha İstanbul'daki, Türkiye'deki bütün terör olaylarını lanetliyorum" dedi.

Anayasa Mutabakat Komisyonu'na dair gelişmelere ilişkin Davutoğlu, siyasi partilere çalışmaların sürdürülmesi çağrısında bulundu.

Davutoğlu, şöyle konuştu:

"Bir kez daha bütün siyasi partilere, bu çalışmaların devamı yönünde çağrıda bulunuyorum ve ön şart olmaksızın her konunun konuşulabileceği bir çerçeveyi masada tutmamız gerektiğini ifade ediyorum. Sayın Meclis Başkanımızdan da başlattığı bu güzel teşebbüsü devam ettirme yönünde iradesini sürdürmesini rica ediyorum."

Bakmadan Geçme