Demirtaş çelik yelek mi giymeye başladı?

Seçimden önce de tehdit mesajları eksik olmayan Selahattin Demirtaş, HDP Genel Merkezine yapılan silahlı saldırı ve Diyarbakır mitinginde patlayan bombaya rağmen herhangi bir tedbir alma gereği duymamıştı. Ancak emniyet birimleri uyarınca işin rengi değişti. Selahattin Demirtaş'ın 2 haftadır çelik yelek giymeye başladığı ve etrafındaki polis ve özel korumanın artırıldığı öğrenildi.

  • 2900

(www.haberplatosu.com - ÖZEL)

7 Haziran Milletvekili Genel Seçimi'nden önce de tehdit mesajları eksik olmayan Selahattin Demirtaş, HDP Genel Merkezine yapılan silahlı saldırı ve Diyarbakır mitinginde patlayan bombaya rağmen herhangi bir tedbir alma gereği duymamıştı.

Ancak seçim sonrasında Suruç'taki İŞİD saldırısı Ceylanpınar'da 2 polisin teröristlerce şehit edilmesi sonrasında bölgedeki çatışmalar yoğunlaştı.
 
Puslu havada avlanmak isteyen karanlık odakların HDP'li siyasetçilere saldırı düzenleyerek ülkeyi daha büyük bir kaos ortamına sürükleme ihtimalini değerlendiren güvenlik birimlerinin HDP Eş Genel Baykanı Selahattin Demirtaş'ı uyardığı bilgisi alındı.
 
Demirtaş'ın da 2 haftadır çelik yelek giymeye başladığı ve etrafındaki polis ve özel koruma sayısının artırıldığı öğrenildi.
 
Siyaset arenasındaki yeni kulis bilgiler için http://www.haberplatosu.com'u takip etmeye devam edin.

Bakmadan Geçme