Doğmadan babasının hayatını kurtardı

İstanbul'da bir GSM şirketinin çağrı merkezinde çalışan Ahmet Saka, önceki gece saat 24.00 sıralarında Kağıthane Sadabad Viyadüğü'ne çıkan Saka, korkulukları geçerek yaklaşık 40 metre yükseklikten kendini bırakmak istedi.

  • 1429

İstanbul’da bir GSM şirketinin çağrı merkezinde çalıştığı öğrenilen Ahmet Saka (30), iddiaya göre uzun süredir yaşadığı ekonomik sıkıntı ve ailevi problemlerden dolayı bunalıma girdi.

Önceki gece saat 24.00 sıralarında Kağıthane Sadabad Viyadüğü’ne çıkan Saka, korkulukları geçerek yaklaşık 40 metre yükseklikten kendini bırakmak istedi. 

Olay yerine ulaşan polis genç adamı ikna etmeye çalışırken, itfaiye de her ihtimale karşı viyadük altında branda açtı. 

‘BABA OLACAKSIN’ 

Haberi alan Saka’nın anne-babası ve kız kardeşi de viyadüğe koştu.

Ahmet Saka kendisini ikna etmeye çalışan babasına, “Çok bunaldım. Şimdi işin ucunda ölüm var diye mi yanımda oluyorsunuz? Şimdi mi aklınıza geldim?” diye sitem etti. 

Bir süre sonra ise olay yerine 3 yıllık eşi Ferda Saka geldi. Gözyaşları içinde kocasına seslenen genç kadın olumsuz cevap alınca fenalaştı. 

Ancak Ferda Saka, eşine hamile olduğunu söyleyince her şey değişti. Baba olacağını öğrenen Ahmet Saka bir anda gözyaşlarına boğuldu. Şaşkınlık içinde eşine sarılan Saka, çevredeki polisler ve ailesinin alkışları eşliğinde intihardan vazgeçti. Çiftin aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle bir süredir ayrı yaşadıkları öğrenildi.

Doğmadan babasının hayatını kurtardı

Bakmadan Geçme