Dünyaya korku salacaksan al işte sana en iyi örneği Bahçeli'nin konuşması...

5 milyon Türk evladının katıldığı Türk Milletinin yeniden şahlanışı, dirilişi, birlik ve beraberliğini sergilediği, düşmana korku saldığı, dosta güven verdiği bir miting geride kaldı ama akıllarda düşmana korku veren, Türk milletinin şahlanış mitinginde, Bahçeli'nin konuşması kaldı. Yazarımız Mustafa Toygar bu yazısını tamamen Bahçeli'nin Yenikapı konuşmasına ayırdı...

  • 3061

(Mustafa TOYGAR - HABER PLATOSU - ÖZEL)

 

Bugün, 07 Ağustos 2016 yeni bir milat…

Tarihe not düşmek istiyorum…

Yer, Yenikapı; Demokrasi ve Şehitler Mitingi..

5 milyon Türk evladının katıldığı; Türk Milletinin yeniden şahlanışı, dirilişi, birlik ve beraberliğini sergilediği, düşmana korku saldığı, dosta güven verdiği bir miting…

Bu mitinge; Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’de grubu bulunan tüm partiler; AKP, CHP ve MHP genel başkanları ile birlikte katıldılar. Ayrıca; TBMM Başkanı, Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanları, Diyanet İşleri Başkanı, Türk Kıbrıs Başbakanı ve topyekûn Türk Milletinin 5 milyon evladı katıldı.

Elbette, FETÖ silahlı terör örgütünün bir başka versiyonu PKK silahlı terör örgütünün emir komutasında olan HDP’yi Türkiye’nin partisi olarak kabul etmek mümkün değildir. HDP davet edilmediği gibi katılmamaları da isabetli olmuştur.

Sırasıyla; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar, AKP Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Meclis Başkanı İsmail Kahraman ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birer konuşma yapmışlardır.

Tüm konuşmacılar birlik ve beraberliğe vurgu yapmışlardır. Her birinin konuşmasının, fevkaladenin fevkinde olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin konuşmaları daha kapsayıcı ve düşmanlara gözdağı verici olması hasebiyle bir adım önde olduklarını söyleyebiliriz. Kılıçdaroğlu da çok güzel konuşmuştur ancak yarım saatlik konuşmasında keşke bir defa olsun; “Türk Milleti” ifadesini kullansaydı. Sen Atatürk’ün partisisin, Atatürk’ün kurduğu her cümlenin içerisinde neredeyse mutlaka “TÜRK” kelimesi geçer. Türk kelimesini kullanmaktan lütfen imtina etmeyin. Türk, bizim milletimizin adıdır. Türk asla bir etnisitenin adı da değildir.

Bu köşeden en çok eleştirdiğim siyasi şahsiyetlerden olan Sayın Bahçeli öyle güzel bir konuşma yaptı ki, onu sadece alkışlamakla kalmayıp bugünlük köşemi kendilerine veriyorum.

Evet; “Uyan Ey Türk Milleti” köşesinin sahibi bugün Sayın Devlet Bahçeli. Lütfen sonuna kadar okuyun.

 

 

DEVLET BAHÇELİ'NİN KONUŞMASININ TAM METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Bakmadan Geçme