Erdoğan: Bu milleti bölmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan Başkomiser Ahmet Çamur için memleketi Trabzon'un Çaykara ilçesinde tören düzenlendi. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

  • 7117

Trabzon şehidini son yolculuğuna uğurladı.

Hakkari'de teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Başkomiser Ahmet Çamur için Trabzon'un Çaykara İlçesi'nde tören düzenlendi. Şehit Komiser Ahmet Çamur'un cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, polisin ve askerin kendisine silah doğrultan her teröristi vurma hakkı ve yetkisi olduğunu belirtti. Erdoğan; "bu milleti bölmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: "Malum şu anda terör denen bir bela ile başbaşayız. Bazı şeyler biliniyor, bazı şeyler bilinmiyor. Değerli kardeşlerim şunu bilmenizi istiyorum. Kendisine silah doğrultan kim olursa olsun her teröriste polisimizin de askerimizin de vurma hakkı vardır, vurma yetkisi vardır. bu kesindir. Bunu bilmenizi istiyorum. Ve şu anda da yüzlerce teröristi askerimiz polisimiz aslında gömmüştür. Tabi yeterli mi? yeterli değil. Bu mücadele devam edecek. Burada rehavete kapılmak yok"

Bakmadan Geçme