FETÖ'cü bilinirdi ama alkolik olmuştu! Deniz Kuvvetlerindeki sinsi yapılanmanın kodları

'Deniz Kuvvetlerinde amiral olmak için din düşmanlığı yapmak ve çok fazla sayıda askeri ordudan atmak gerekiyordu. Kim bu ahlaksızlığı yaparsa terfi ediyor vicdanı elvermeyen subaylar ağzı kuş tutsa dahi amiral olamıyordu. Bu durum halen dahi böyledir. Dine ve dindarlara sövmek terfide en esaslı yükselme aracıdır. Feto darbesine giden yolda akıl almaz yollar deneniyordu.'

  • 7733

 Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı savaş gemilerinde ve karargâh birimlerinde deniz subayı olarak görev yapan, savaş gemilerinde güdümlü mermi ve top atışlarında birincilik kazanan, 1997’de yüzbaşı rütbesinde iken askerlik mesleğinden ayrılan Haber Platosu yazarı Dr. Vehbi Kara, FETÖ'nün Deniz Kuvvetlerindeki sinsi yapılanmasının kodlarını yazdı.

Dr. Kara, FETÖ'nün Deniz Kuvvetlerindeki yapılanmasını, kullanılan sinsi, ahlak dışı ve din dışı yöntemleri yöntemleri "Feto’cu Amiraller Nasıl Bu Hale Geldi?" başlıklı yazı dizisinde kaleme aldı. 

Fetullah Gülen'in, "Gizlenmek, dindar görünmemek, deşifre olmamak için gerekirse içki de içeceksin, eşinin başını da açacaksın, namaz da kılmayacaksın" talimatlarını yerine getirerek zombileşen; Peygamber Ocağı'na da Türk milletine de ihanet edenlerin hikayesi aslında Dr. Kara'nın kaleme aldıkları...

Zıvanadan çıkmış o kadar zombi ile karşılaşmış ki Deniz Kuvvetlerinde; hangi birini yazsın!

"Bir ilaç çıkmış bunu alkollü içkinin içine atınca alkolü kaldırıyor, dibine çekiyor. Yani bunu içkinin içine atarak zıkkımlanabilirsin" diyen FETÖ'cü mü ararsın? Namazları işaretle kılmaya çalışan mı, FETÖ'nün emrine uyacağım diyerek yuvasını dağıtan mı ararsın?

Dr. Vehbi Kara'nın çarpıcı gözlemi:

"Deniz Kuvvetlerinde amiral olmak için din düşmanlığı yapmak ve çok fazla sayıda askeri ordudan atmak gerekiyordu. Kim bu ahlaksızlığı yaparsa terfi ediyor vicdanı elvermeyen subaylar ağzı kuş tutsa dahi amiral olamıyordu. Bu durum halen dahi böyledir. Dine ve dindarlara sövmek terfide en esaslı yükselme aracıdır.

Feto darbesine giden yolda akıl almaz yollar deneniyordu."

 

Vehbi Kara'nın analizinin ilk bölümünü okumak için tıklayın.

 

 

Bakmadan Geçme