Galaxy S7 Üretim Bandında Sızdırıldı

Samsung'un 21 şubatta tanıtmaya hazırlandığı üst seviye modeli Galaxy S7'nin üretim safhasında fotoğrafları sızdırıldı.

  • 713

Samsung'un 21 şubatta tanıtmaya hazırlandığı üst seviye modeli Galaxy S7'nin üretim safhasında fotoğrafları sızdırıldı.

Son gelen duyumlara göre Samsung, Galaxy S7'sini 21 şubatta gerçekleştirilecek olan Mobil Dünya Kongresinde (MWC) tanıtacak. Gün geçmiyor ki S7 ile ilgili yeni bir gelişme ortaya çıkmasın. Teknoloji severlerin gelişmelerini yakından takip ettiği bu akıllı telefon bugün de üretim bandında ön paneli ve arka kamerasıyla haber konusu oldu.

Üretilen arka kameraların üzerinde net bir şekilde SM-G930F kodu görünmekte. Bunun yanında ön panel de beklendiği gibi. Yine ön tarafta ana ekran tuşu bulunuyor ve telefon selefleri ile hemen hemen aynı hatlara sahip.

Son olarak telefonun bilinen teknik özelliklerini hatırlamak gerekirse, 5.1 inç Quad HD Super Amoled ekran, Exynos 8890 ve Snapdragon 820 işlemci, 4 GB RAM, 12 mp arka ve 5 mp ön kamera, Android Marhsmallow işletim sistemi. Telefonun özellikleri neredeyse kesinleşti. Hatırlarsanız daha önce AnTuTu veritabanında bu özelliklere sahip bir telefonun ortaya çıktığını söylemişti. Bakalım Samsung Galaxy S7 kullanıcılarını memnun edecek özelliklere sahip olacak mı.www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme