Galaxy S7 ve S7 Edge'in Ekran Boyutları Sızdı

Teknoloji severlerin merakla beklediği Samsung'un yeni amiral gemisi cihazları Galaxy S7 ve Ege, ekran boyutları ile tekrar gündeme geldi.

  • 1013

Teknoloji severlerin merakla beklediği Samsung'un yeni amiral gemisi cihazları Galaxy S7 ve Ege, ekran boyutları ile tekrar gündeme geldi.

Güney Koreli markanın Mobil Dünya Kongresinde tanıtmaya hazırlandığı yeni telefonu Galaxy S7 ve S7 Edge'in Ekran boyutları, Hindistan'da ithalat verilerinde ortaya çıktı. Galaxy S7'nin ekran boyutu daha önce çok kez sızdırıldığı gibi 5.1 inçlik bir ekrana sahip olacak. Ekranı kenarlardan bükük olacak olan S7 Edge ise 5.5 inçlik bir ekran ile gelecek. Ayrıca modellerde ortak olarak Quad HD çözünürlüğünde ekran yer alacak.

S7'nin beklenen özelliklerine baktığımızda ise 5.1 inç QHD ekranın yanında, Exynos 8890 ve Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 4 GB RAM, 12 MP arka ve 5 MP çözünürlüğünde ön kamera, Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi. Bunun yanında Galaxy S6'da kaldırılan microSD kart girişinin de geri dönmesi bekleniyor.

Önümüzdeki yıl boyu Samsung'un amiral gemisi modeli olacak olan Galaxy S7 ve S7 ailesinin yeni üyeleri oldukça iddialı özelliklere sahip olacak. Model aynı zamanda geçtiğimiz günlerde AnTuTu'dan veritabanında ortaya çıkmış, özellikleri açıklansa da puanının daha sonra açıklanacağı söylenmişti. (Haberi buradan okuyabilirsiniz.) 21 şubatta gerçekleştirilecek olan Mobil Dünya Kongresinde lanse edilmesi beklenen model LG G5, HTC One M10 gibi dişli rakiplerle mücadele edecek. Tüm firmalar tepe modellerini geliştirmeye devam ediyor ve her zaman olduğu gibi 2016 yılı da dev firmaların birbirleri arasındaki kıyasıya rekabetine sahne olacak.www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme