HTC Vive VR'ın fiyatı el yakacak

HTC'nin yeni bir görünüme kavuşan sanal gerçeklik gözlüğü Vive 29 Şubat'tan itibaren ön sipariş almaya başlayacak. HTC Vive VR için ilk fiyat bilgisi de geldi.

  • 1032

HTC ve iş ortağı Valve tarafından geliştirilen sanal gerçeklik gözlüğü HTC Vive VR’ın ön sipariş alacağı tarih nihayet açıklandı. Sektörün en iddialı sanal gerçeklik gözlüklerinden biri olarak gösterilen HTC Vive 29 Şubat’tan itibaren ön sipariş almaya başlayacak. Ancak HTC fiyata ilişkin bir açıklamada bulunmadı. 

CES 2016: PlayStation VR için 2016 Hedefleri Ne Durumda?HTC Vive Çin'de İnternet Kafelere dağıtılacak

HTC Vive VR’ın ucuz olması beklenmiyor, fakat kimse 1500 dolar olmasını da beklemiyordu. HTC’nin anavatanı Tayvan’da yayınlanan bir rapora göre HTC Vive 1500 dolar gibi yüksek bir fiyattan satışa sunulacak. Yine sektörün iddialı isimlerinden Oculus tarafından geliştirilen Oculus Rift sanal gerçeklik gözlüğü 599 dolardan satışa sunuldu. PlayStation VR ise 1125 dolara mal olacak. 

Tayvanlı kaynaklara göre gelişmiş mekânsal algılama özellikleri ve kablosuz denetleyici, HTC Vive VR’ı pahalı kılan detaylar. 

Teknolojiyi Çok Yanlış Kullanan 18 İnsan (function () { var tpl = document.createElement('script');tpl.type = 'text/javascript';tpl.async = true; tpl.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'cdn.tooplay.com/players/232/p.js?ts=' + new Date().getTime(); var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(tpl, s); })();www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme