İç savaşa mı sürükleniyoruz? Ya da uçaklardan püskürtülen lityumu bir anda kesmek!

İnsanlar arasında korkunç bir nefreti ve ayrıştırmayı körükledikten ve toplumu kamplara böldükten sora insanların üzerine boca edilen kimyasal maddelerin bir anda kesilmesi! İç savaş nasıl çıkartılır cevabı yazarımız Ufuk Turhan'ın bu yazısında...

  • 2629

(Ufuk Turhan - Haber Platosu Özel)

İç savaşın çıkarılması planları yapılan ülkelerde başvurulan en etkili yöntem insanlar arasında korkunç bir nefreti ve ayrıştırmayı körükledikten ve toplumu kamplara böldükten sora insanların üzerine boca edilen kimyasal maddelerin bir anda kesilmesi!! Okuyanlar arasında doktorlar varsa yukarıdaki cümlelerin önemini anında kavramışlardır diye düşünüyorum.

 

Uçak yakıtlarına katılan Lityumun dışında onlarca psikolojik ilaç türü kullanılıyor bu ilaçlar hava su ve yiyecek yoluyla topluma yükleniyor.

 

Kullanılan ilaç türleri insanlar üzerinde bağımlılık yapıyor katkı maddeleri ve sulara karıştırılan kimyasallarla bu dahada etkin hale getiriliyor. İç savaşın çıkarılması düşünülen ülkelerde sürekli topluma yüklenen bu kimyasal kokteyller bir anda kesiliyor Anti depresan ve sakinleştirici kullanan insanlar bilir ilaçları bir anda doktor kontrolü dışında bırakmanız durumunda yani yavaş yavaş kontrollü bir şekilde değilde aniden kestiğiniz zaman serseri bir mayın yada her an patlamaya hazır bir bomba haline gelirsiniz . Bu psikolojideki insanları savaştırmak dünyanın en kolay şeyidir.

 

Zaten birbirine karşı öfke ve nefretle bakan toplumun değisik kesimleri çıldırmış gibi birbini boğazlamaya başlar.

 

Yazının tamamı için tıklayınız...

Bakmadan Geçme