iOS 9.3 beta 2 dağıtıma sunuldu

Apple, iOS 9.3 beta 1'in üzerinden çok geçmeden ikinci beta güncellemesini geliştiricilerle buluşturdu.

  • 636

iOS 9.3 beta 1 dağıtımı üzerinden çok geçmeden Apple bu defa iOS 9.3’ün ikinci beta güncellemesini geliştiricilerle buluşturdu. 13E5191d yapı numarasına sahip güncelleme önemli iyileştirmeler içerirken, yeni yazılıma eşlik eden en önemli yenilik ise beklendiği gibi “Night Shift” modu oldu. >>Apple'ın Spring Forward 2016'da neler tanıtacağı belli oldu!

Kontrol merkezine eklenen Night Shift başka bir ifadeyle 'Gece modu', özellikle gece geç saatlere kadar karanlık ortamlarda iPhone ve iPad’lerini ellerinden düşürmeyen kullanıcıların işine çok yarayacaktır. Bu mod cihazı kullanırken gözlerinizin yorulmaması için zararlı ışıkları renk filtresinden geçiriyor.

Notlar uygulamasını Touch ID ile koruma altına almak, iOS 9.3 beta 2 güncellemesine dahil edilen bir diğer yenilik oldu. HTC One M10 Hakkında İlk iddialar Ortaya Çıktı (function () { var tpl = document.createElement('script');tpl.type = 'text/javascript';tpl.async = true; tpl.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'cdn.tooplay.com/players/232/p.js?ts=' + new Date().getTime(); var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(tpl, s); })();www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme