iOS 9.3 Beta Sürümü Kullanıma Sunuldu

Apple'ın iOS 9.3 güncelleme sürümü bugün dağıtılmaya başlandı. Yeni güncelleme iPhone ve iPad cihazlarına pek çok yenilik kazandırıyor.

  • 950

Apple'ın mobil cihazlarda kullandığı işletim sistemi iOS 9.3 sürümü bugün dağıtılmaya başlandı. Yeni güncelleme iPhone ve iPad cihazlarına pek çok yenilik kazandırıyor.

Geliştirici sürümünden sonra kullanıcılar için dağıtılan güncelleme ile gelen en büyük özelliklerden birisi Night Shift adlı ekran özelliği oldu. Yerel saat ve uydu parametrelerini kullanan bu özellik ile beraber cihazınız eğer isterseniz Retina ekranın renk parametrelerini kendisi ayarlayabiliyor. iOS 9.3 ile beraber gelen bu özellik sayesinde aydınlık ya da düşük ışık fark etmeksizin ekran performansı hep aynı kalitede kalıyor.

Dikkat çekici yeniliklerden birisi ise Apple Watch akıllı saatlerin birden fazla iPhone cihazıyla aynı anda senkronize olabilme özelliğinin kazandırılmış olması. Bu sayede birden fazla iPhone sahibi olan kişiler cihazlarını aynı akıllı saat üzerinden kontrol edebilecekler. Ayrıca 3D Touch ile ilgili de kısmi düzenlemelerin yapıldığı güncellemeyi Apple'ın beta yazılım programına kaydolup cihazınıza indirerek kullanabilirsiniz.www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme