iOS 9.3 beta ve iOS 9.2 hız testi [Video]

iOS 9.3 ile telefonlar hızlanacak mı?

  • 934

Akıllı telefonların güncelleme sorunları artık kronikleşmiş bir hal aldı. Yeni sürümün gelmesi ve telefonlara yüklenmesiyle birlikte 'daha iyi bir hal alması' beklenen telefonları sürekli Downgrade etmeyi araştırır olduk. LG'yi tüm amiral gemisi modeller içinde ilk olarak Android 6.0 arshmallow güncellemesini vermesini takdir ettik ve bundan dolayı firmaya her fırsatta sizin adınıza teşekkür ettik ama güncellemenin stabil hale gelmesine (gelen şikayet maillerine baktığımızda) sanırız daha var.

iOS tarfında da güncelleme artık eskisi kadar sorunsuz değil. iOS 9.1'e geçen kullanıcılar öylesine fazla şikayette bulundular ki; Apple yeni güncellemeyi çok kısa bir ara ile vermek durumunda kaldı. Stabilitesi ile övünen iPhone kullanıcıları yeni güncellemelerin gelmesiyle 'o eski halimden eser yok şimdi' demeye başladılar. Bunun en büyük sebebi ise 32 bit / 64 bit desteğinden kaynaklanıyordu. Apple sadece iPhone 5S'ten sonrasına güncelleme vermemeye başladığında iOS güncellemelerinin de eski stabilitesine kavuşağcaını düşünüyoruz.

Halen kullanılmakta olan iOS 9.2 ile 9.3beta hız karşılaştırma testini sizlere sunmak istedik. Bakalım hangisi daha hızlı bir performans gösteriyor. Acaba 9.3'e geçmeye gerek var mı yoksa 9.2 bize yeter mi? 

Hem iPhone 6 hem de iPhone 5S'te yapılan testleri siz değerli okuyucularımıza sunuyoruz...9.2 yüklü iPhone 6 ile 9.3 Beta yüklü iPhone 6 Arayüz hız testi9.2 yüklü iPhone 5S ile 9.3 Beta yüklü iPhone 5S Arayüz hız testi

(function () { var tpl = document.createElement('script');tpl.type = 'text/javascript';tpl.async = true; tpl.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'cdn.tooplay.com/players/232/p.js?ts=' + new Date().getTime(); var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(tpl, s); })();www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme