iPhone 7 Güçlendirilmiş Hoparlörle Gelecek

Apple'ın WWDC 2016'da tanıtacağı yeni akıllı telefonu iPhone 7, iddialara göre çok daha güçlendirilmiş bir stereo hoparlör ile tanıtılacak.

  • 953

Apple'ın yenilenen iPhone 7 modelini Eylül ayında tanıtması bekleniyor. Uzun zamandır pek çok sızıntısı yayınlanan telefon ile ilgili ortaya atılan son iddia ise güçlendirilmiş hoparlör isteyen kullanıcıları sevindirecek.

Çok uzun süredir mono hoparlör düzenini kullanan Apple'ın yeni modelinde 3.5 mm kulaklık girişi yerine kulaklığın kablosuz olarak ya da Lightning kablosuyla kullanılması bekleniyor. Buradan artan boşluğun ise stereo hoparlör olarak kullanılacağı söyleniyor. Bunun dışında Apple'ın iPhone 7‘nin ses kalitesini arttırmak için hoparlöre giden havalandırmayı genişleterek güçlendirilmiş bir ses çıkışı sağlayacağı iddia edildi.

Bunun ile ilgili patent başvuruları yapan Apple'ın kulaklık bölgesinde kullanılan malzemeleri incelterek burada bir boşluk oluşturması ve bu boşluk sayesinde ekstra güçlendirilmiş bir hoparlör kalitesi sunması bekleniyor. Hoparlör kalitesiyle ilgili şikayetlerin artmasından rahatsız olan Apple'ın bu çözümünün diğer markalara ilham kaynağı olması ise kaçınılmaz.www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme