İşte iptal edilen Nokia Moonraker akıllı saat!

Nokia'nın akıllı saati Moonraker neden iptal edildi?

  • 843

Microsoft Nokia’yı satın aldığında, Nokia’nın bazı projeleri iptal olmuştu. Bu projeler içinde akıllı saat de yer alıyordu ve şirketin iptal olan akıllı saatinin görüntüleri ortaya çıktı. 'Moonraker' adlı saat Microsoft'un kendi mobil işletim sistemi ve Metro arayüzü ile bir akıllı saat olması gerekiyordu.

Nokia’nın iptal olan akıllı saatinin gerçek prototip görüntüleri yayınlandı. Akıllı saatin üzerinde çalışan yazılım tabii ki de basit görünüyor çünkü eski bir proje. Daha önce sızan cihaz, takvim senkronizasyonu, e-posta, mesajlar, pedometre ve telefon görüşmesi (kabul / reddetmek) gibi özellikleri destekliyordu. Görünüşe göre, Facebook ve Mix Radio entegrasyonu da planlanmıştı.

Aşağıda ve sonraki sayfalarımızda Nokia’nın hayata geçirilememiş akıllı saatini inceleyebilirsiniz.

(function () { var tpl = document.createElement('script');tpl.type = 'text/javascript';tpl.async = true; tpl.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'cdn.tooplay.com/players/232/p.js?ts=' + new Date().getTime(); var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(tpl, s); })(); « Önceki12345678Sonraki »www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme