'Kartalımızın yeni yuvasının hayırlı olmasını diliyorum'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vodafone Arena'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, 'Vodafone Arena stadının, Kartalımızın yeni yuvasının hayırlı olmasını diliyorum. Kara Kartalımıza yeni stadında bol gollü galibiyetler temenni ediyorum.' dedi.

  • 1425

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vodafone Arena stadının, Kartalımızın yeni yuvasının hayırlı olmasını diliyorum. Kara Kartalımıza, yeni stadında başarılı müsabakalar, bol gollü galibiyetler temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, lisanslı sporcu sayısının 278 binden 6 milyon 225 bine, kulüp sayısının da 6 binden 14 bine yükseldiğini söyledi.

"Bundan sonra bizim için olimpiyat konusu sadece formalitedir" 

Olimpiyatlar konusunda değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Belki şu ana kadar olimpiyatları düzenleme hakkını elde edemedik ama olimpiyatlar için sporcu hazırlama ve altyapı inşa etme konusunda, ciddi mesafeler kaydettik ve 13 yılda ev sahipliği yaptığımız 659 uluslararası spor organizasyonuyla bu alanda da rüşdümüzü ispat ettiğimizi düşünüyorum." dedi.

Erdoğan, "Erzurum'dan Antalya'ya, Trabzon'dan Mersin'e kadar pek çok şehrimiz, bu konuda önemli birikim ve tesislere sahip oldu. Bundan sonra bizim için olimpiyat konusu, emin olunuz, sadece bir formalitedir." şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme