Kerkük kan ağlarken Alperenlerden şok uyarı: Ayağını denk al Barzani iti!..

Kerkük kan ağlarken, Muhsin Yazıcıoğlu'nun yol arkadaşı, Alperenlerin ağabeyi Hakkı Öznur'dan bomba açıklamalar geldi

  • 8667

(HABER PLATOSU - ÖZEL)

 

Ülkücü fikir ve siyaset adamı, Alperenlerin ağabeyi, BBP YİK  Başkanı Hakkı Öznur  Başbakan Binali Yıldırım'ın Van mitinginde Şivan'a Perver'e dizdiği methiyeler ve Barzani'nin Kerkük’te oynadığı kirli ve karanlık oyunlarla  ilgili açıklamalar yaptı. Şehit Muhsin Yazıcoğlu’nun Barzani ve Şivan hainleri ile ilgili sözlerini hatırlattı.

İşte Muhsin Yazıcıoğlu'nun yol arkadaşı Hakkı Öznur'un o açıklamaları:

 

"Muhsin Yazıcıoğlu 2007 yılında "Kerkük Kürt şehridir. Türkiye Kerkük'e karışırsa biz de Diyarbakır'a karışırız" diyen Barzani itine "ABD  ve İsrail  uşağı Barzani denen alçak Kabadayılık yapmaya kalkıyor Türkiye'ye.  Tarihi Türk şehri Kerkük’ü peşmerge şehri haline getirmeye çalışıyorlar. Dün düşmanımız dedikleri PKK ile dost oldular.  Ben de diyorum ki inşallah bir gün iktidar olursak Barzani'yi de, Talabani’yi de Diyarbakır'da yargılar, Habur'da asarız" demiştir. 

 

MUHSİN YAZICIOĞLU: “ŞİVAN DENEN ALÇAK BATILI İSTİHBARAT SERVİSLERİNİN MAŞASIDIR.” 

PKK ve Peşmergeler ile ilgili yaptığı besteler, birer marş olarak söylenen Şivan Perver  Diyarbakır’da  Kürtçe “Megri Megri” parçasını söylerken  gözyaşı dökenler AKP hükümetinin bakanları, eşleri değil mi?  

 PKK tarafından şehit edilen vatan evlatlarına değil, PKK’lı hainler için yazılmış bir bölücü şarkıya ağlamadılar mı? Bölücü, vatan haini Şivan Perver’in söylediği Kürtçe parçanın sözlerini bilmeyip iştirak eden AKP’li protokol değil mi? 

 “Çözüm sürecini Erdoğan ile Abdullah Öcalan başlattı” diyen Şivan Perver değil mi? Erdoğan’a Kürtçenin resmi dil olması talebini ilettiğini söyleyen  Şivan Perver  değil mi?  Erdoğan, bölücü “Şivan Perver’e vatandaşlık vermeye hazırız.”  demedi mi? 

Barzani’nin ve AKP hükümetinin isteği üzerine “çözüm sürecine ve AKP hükümetinin politikalarına destek vermek için geldim” diyen  37 yıl önce Türkiye’yi terk eden Türkiye düşmanı Kürtçü hain Şıvan Perver değil mi? 

Gerçek ismi “İsmail Aygün” olan, Şivan Perver “Benim şarkılarımla binlerce kişi dağa çıktı.” demedi mi? 

AKP  hükümetinin “Barış yanlısı Şivan’a kimse laf söyleyemez” dediği Şivan Perver İsveç'te verdiği bir konserde Apo'yu “barış elçisi” ilan etmemiş miydi? 

Terörist başı Öcalan için “Çok büyük yurtsever İmralı'daki Kahramanı selamlıyorum. .Candan isterim Öcalan'ı ziyaret etmek ve benim için büyük bir şeref onur olur. " demedi mi? 

 Muhsin Başkan 2000 yılında  Şivan Perver denen hain için " terör örgütü  PKK’nın propagandasını yapan bebek katiline övgüler dizen bu alçak,  yabancı istihbarat servislerinin maşasıdır" demiştir.  

MUHSİN YAZICIOĞLU: “DİYARBAKIR'DA YARGILAR HABUR'DA ASARIM” 

Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu küresel odakların oyunlarını bozuyordu. Küresel kuşatmaya karşı milli duruş ve tavır ortaya koyuyordu. Muhsin Yazıcıoğlu, Devlet – PKK, (MİT–PKK) görüşmelerini doğru bulmamış, “Türkiye’de PKK ve terör sorunu vardır. PKK ve terör örgütleri ile masaya oturulmaz, taviz verilmez ve pazarlık yapılmaz.” demiştir. Atlantik/İngiliz projesi olan “PKK açılımına” daima karşı çıkmıştır. İngiltere’nin ve terör rejimi İsrail’in, Ortadoğu’da bölücü hareketlere açık destek verdiğini,  CIA, Mossad, Batılı istihbarat servislerinin PKK ile (Kandil) ilişkileri olduğunu defalarca vurgulamıştır. 

Muhsin Yazıcıoğlu 2007 yılında "Kerkük Kürt şehridir. Türkiye Kerkük'e karışırsa bizde Diyarbakır'a karışırız" diyen Barzani itine "ABD  ve İsrail  uşağı Barzani denen alçak Kabadayılık yapmaya kalkıyor Türkiye'ye.  Tarihi Türk şehri Kerkük’ü peşmerge şehri haline getirmeye çalışıyorlar. Dün düşmanımız dedikleri PKK ile dost oldular.  Ben de diyorum ki, inşallah bir gün iktidar olursak Barzani'yi de, Talabani’yi de Diyarbakır'da yargılar, Habur'da asarız" demiştir. 

BARZANİ VE ŞİVAN PERVER’İ PEŞMERGE PAÇAVRASI İLE  "KÜRDİSTAN" SLOGANLARI İLE KARŞILADILAR 

 “Çözüm Süreci'ni Barzani ile taçlandıracağız” diyen Erdoğan değil mi? 

İsrail muhibi Mesud Barzani 16 Kasım 2013’te Diyarbakır’da “Yaşasın Kürdistan” sloganları ve Kürdistan bayrağı denilen paçavra ile karşılanmadı mı? 

Habur girişinde Barzani ve Şivan Perver’i karşılayan Diyarbakır’a kadar eşlik eden Barzanici, Şivancı AKP teşkilatları değil mi? 

AKP hükümeti Barzani ve Şivan Perver için “Şeref misafirlerimiz” demedi mi? “Kürtlerin lideri benim ve ailem” diyen Barzani’yi Ortadoğu’da Kürtlerin tek temsilcisi göstermek isteyen AKP değil mi? 

 Çalışma odasında arkasında Sivas’a kadar uzanan bir “Kürdistan” haritası bulunan Barzani’yi karşılayan AKP’liler değil mi? 

 Diyarbakır ziyaretinin ardından “Kürdistan diyen bir Başbakanı gördüm ya” diyen Barzani ve yandaşları değil mi? 

 26 Şubat 2017’de Ankara ve İstanbul’a havaalanına ve Çankaya köşküne sözde Kürdistan bayrağı denilen paçavra asılırken Barzani’ye övgüler dizen AKP hükümeti değil mi? 

Kerkük Türkmenleri'ni değil, Barzani'yi Perver'i tercih eden, “Biz Şivan Perver'iz, Biz Barzaniciyiz” diyenlere sahip çıkan, paçavraya gösterilen tepkiler için alaycı bir üslûpla “bir bayrak hikayesi” diyen Başbakan Binali değil mi?"

 

 

 

Bakmadan Geçme