Kız arkadaşını kelepçeleyip gasbetti!

Kız arkadaşı olduğu ileri sürülen kadını kelepçeleyerek cep telefonu ile fotoğraf makinesini gasbettiği iddia edilen kişinin yargılanmasına başlandı

  • 860

Adana'da kız arkadaşı olduğu öne sürülen kadının ellerini kelepçeledikten sonra cep telefonu ile fotoğraf makinesini gasbettiği iddia edilen kişinin yargılanmasına başlandı.

Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, "gece vakti konutta yağma" suçlamasıyla hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan tutuksuz sanık H.K. ile tarafların avukatları katıldı.

İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen H.K, olay günü evine gittiği D.K'nın parasını çaldığını, buna karşılık cep telefonu ile fotoğraf makinesini aldığını belirterek, "Kelepçe takmadım. Paramı verince iade edecektim, suç kastım yoktur" dedi.

Mahkeme heyeti, D.K'nin zorla getirilmesine karar vererek, duruşmaya erteledi.

Adana'da 15 Aralık 2015'te Süleyman Demirel Bulvarı'nda bir apartmanda meydana gelen olayda kız arkadaşı olduğu iddia edilen kadının ellerini kelepçeledikten sonra cep telefonu ile fotoğraf makinesini gasbettiği ileri sürülen şüpheli şikayet üzerine gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Bakmadan Geçme