Kontrollü darbe, kontrolsüz yalan!... Kılıçdaroğlu nereye koşuyor?

15 Temmuz'da başka, Yenikapı'da başka, şimdi başka... Kılıçdaroğlu nereye koşuyor, kimin aklını taşıyor? Yazarımız Cemal İncesoyluer, FETÖ'nün gollük paslar attığı Kılıçdaroğlu'nun 'kontrollü darbe' suçlamasını yorumladı.

  • 2560

(CEMAL İNCESOYLUER - HABER PLATOSU)

 

Hangi Kemal Kılıçdaroğlu? 15 Temmuz'da başka, Yenikapı'da başka, bugün başka telden çalıyor...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün psikolojik harp oyunlarına alet olarak mı "kontrollü darbe" söylemini gündeme taşıdı?

FETÖ'nün gollük paslarını kaçırmayan Kılıçdaroğlu, darbe bastırılınca da “pay kapmak için” Yenikapı’da boy göstermekten imtina etmemişti.

Şimdi “kontrollü darbe” diyor.

Evet; Yenikapı’da gerçekleştirilen büyük mitinge katılan Kemal Kılıçdaroğlu şimdi ne diyor: 15 Temmuz kontrollü bir darbeydi… Tabii yerseniz! 249 şehit, 2 bin 153 gazi için ne buyuruyorlar acaba? Eğer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hande Fırat aracılığıyla halkı meydanlara çağrısı olmasaydı, bir komutan edasıyla Türk Milletinin en önünde yürümeseydi, darbecilere açıkça meydan okumasaydı, oradaki bazı kişilerin Marmaristeyken başka ülkelere kaçma teklifine sert bir şekilde cevap verip elinin tersiyle itmeseydi, 15 Temmuz Destanı olur muydu?

TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

 

 

 

Bakmadan Geçme