'Korkaklarla zafere değil bozguna yürünür'

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'Korkaklarla zafere değil, bozguna yürünür. Türklüğün cevherini küresel dayatmalarla çembere alma teşebbüsü önce milli vicdandan dönecektir.' dedi.

  • 862

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ne yaşadığı hayatı beğenen ne de yenisine gidebilecek kudreti kendisinde görenler vardır. Gelgitleri çoktur, kararsızlık içinde bocalarlar." ifadesini kullandı.

"Klikler, sinsi kulisler, maksatlı lobiler, melanet senaryolar, sanal iddialar, asılsız sözler alev karşısında saman gibidir, yani anlamsızdır" ifadesini kullanan Bahçeli, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Faal bir muhayyile, çalışır bir şuur, temiz bir vicdan, güçlü bir ahlak, dik bir duruş hiçbir dünyevi vaade, hiçbir operasyona tamam demez. Ana gövdeyi yıkıp başı yükseltmek, ağacı kesip gölgesinden medet ummak kadar beyhude bir uğraş, tarihi bir sapmadır. Buna da izin verilemez. Korkaklarla zafere değil, bozguna yürünür. Türklüğün cevherini küresel dayatmalarla çembere alma teşebbüsü önce milli vicdandan dönecektir. Ne düşüncelerle mücadeleye atılıp da yıkıcı bir akıbetin kucağına düşmüşlerin acılı hikayelerinden ders alınmış, tekrarı da olmayacaktır."

Bakmadan Geçme