LG G5 Kamuflajlı Olarak Görüntülendi

Bu sefer gelen sızıntıda ise LG'nin yeni amiral gemisinin genel tasarım detayları kısmen kamuflajlanmış bir şekilde görüntülendi.

  • 865

Şubat ayında düzenlenecek MWC 2016 konferansında tanıtılması beklenen LG G5 hakkında hemen her gün farklı bir sızıntı ve teknik özellik haberleri geliyor. Bu sefer gelen sızıntıda ise LG'nin yeni amiral gemisinin genel tasarım detayları kısmen kamuflajlanmış bir şekilde görüntülendi.

Daha çok otomobillerde gördüğümüz kamuflaj olayını akıllı telefonlara taşıyan LG, plastik bir kutu ile amiral gemisinin tasarım hatlarını gizlemeye çalışmış. Daha önce paylaştığımız diyagram görselleriyle büyük ölçüde benzerlik gösteren LG G5, iddialı bir tasarımla piyasaya çıkacak. Metal bir kasaya sahip olduğu görünen G5'te çift arka kamera teknolojisi bulunduğu görülüyor. Daha önce LG V10'un ön kamerasında gördüğümüz özelliğin bu cihazda ise 8 ve 16 megapiksel geniş açılı kamera modüllerine sahip olması bekleniyor.

Kameralarının altında büyük sayılabilecek bir parmak izi okuyucusunun yer aldığı cihazda sihirli tuş adı verilen açma kapama ve ses butonlarının arka kısımda toplandığı modül yer almıyor. Sol tarafında ses açma ve kapama tuşlarının bulunduğu LG G5‘in sağ tarafında ise SIM kart ve MicroSD kart çekmeceleri bulunuyor. Arka kapağının çıkarılamayan bir yapıda olduğu anlaşılan cihaz buna rağmen MicroSD kart desteğinden taviz vermeyecek gibi duruyor.

Sızdırılan görsellerde USB-C tipi bağlantı desteğinin de yer aldığını gördüğümüz LG G5 muhtemelen Şubat ayında tanıtılacak.www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme