LG K7 ve K10 ailesinin yeni üyesi LG K4! (Video)

LG K serisinin yeni üyesi LG K4 tanıtım videosunda göründü!

  • 973

LG, bu ayın başlarında K7 ve K10 ile yepyeni K serisi akıllı telefonlarını tanıtmıştı. Şirket bugün, K serisinin üçüncü üyesi K4’ü duyurdu.

LG K4 tam anlamıyla ilan edilmedi ancak, şirket YouTube kanalında yayınladığı video ile K serisini gösterirken sıralamada K4 de yer aldı. Videoda K serisinin kamera özelliklerinden bahsedilmiş ve son sahnede K serisi gösterilirken en son sırada K4 görülüyor.

LG K4’ün teknik detayları henüz bilinmiyor ama 5.3 inç K10 ve 5.0 inç K7 modellerine göre daha küçük ekrana sahip olduğu görülüyor.  K4 muhtemelen düşük fiyata satışa sunulacak çünkü, LG K10 Kore’de 166 dolar civarında kullanıcılara sunuluyor.

Aşağıda LG K serisine ait tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. (function () { var tpl = document.createElement('script');tpl.type = 'text/javascript';tpl.async = true; tpl.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'cdn.tooplay.com/players/232/p.js?ts=' + new Date().getTime(); var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(tpl, s); })();www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme