Mahsun! 'Katil devlet' de, Doğu'nun ekmeğini ye, git Los Angeles'te evlen!

Devleti, Doğu'da katliam yapmakla suçlayan Mahsun Kırmızıgül'ün, Diyarbakır'da değil de Los Angeles'te evlenmesi tepki çekti.

 

Twitter'dan Başbakan Davutoğlu'na hitaben attığı tweet'lerde "Devlet katliam yapıyor" demeye getiren Mahsun Kırmızıgül, düğününü, o çok düşündüğü güya sahip çıktığı Diyarbakır'da değil de Los Angeles'ta yaptı. Bu duruma tepki gösteren isimler Kırmızıgül için "Klavye şövalyesiymiş" dedi.

 
DOĞU'NUN EKMEĞİNİ YE, GİT LOS ANGELES'TA EVLEN
Kenan Erçetingöz: Mahsun’un özel bir davetle Los Angeles’ta evlenmesine kesinlikle karşıyım. Ben onun yerinde olsam düğünümü Diyarbakır’da yapardım. Sen yıllarca Doğu’nun ızdırabını filmlerinde kullan, mesaj vereceğim ayağına o filmlerden para kazan, Doğu’nun ekmeğini ye, sonra da git Los Angeles’ta evlen... Yuh yani! Mahsun adına çok talihsiz bir düğün bence.
 
DOĞU'NUN O SAF ÇOCUĞU ÇOK DEĞİŞMİŞ
Peki ya “Yaralı çocukları, yaşlı insanları ölüme terk etmek hangi dinde yazar? Günah değil mi? Nasıl bu kadar zalim oldunuz, nasıl bu kadar merhametsiz oldunuz ey başbakan?” diye attığı tweet’ler ne olacak? Bundan başka daha birçok tweet attı, hesap sordu, sözde doğup büyüdüğü yerlere sahip çıktı! Yıllar önce daha hiç kimse bilmezken Şişli’nin arka sokaklarından saçı- sakalı birbirine karışmış halde tanıdığım Mahsun adına çok üzüldüm. Doğu’nun o saf çocuğu, zaman içinde çok değişmiş. Tamam değişebilirsin ama kıvıramazsın!
 
MAHSUN DA O KLAVYE ŞÖVALYELERİNDEN BİRİYMİŞ
İzzet Çapa: Açıkçası bu durum bana yıllarca sosyalizmi savunup sonra parayı bulunca kapitalist düzenin bayrağını taşıyanları hatırlatıyor. Twitter’da “Doğduğunuz ev, büyüdüğünüz sokaklar, gittiğiniz okul, namaz kıldığınız cami paramparça olsaydı ne yapardınız?” gibi sorular sorunca samimiyetine inanmıştı belki çoğumuz. Ama galiba Mahsun da o meşhur ‘klavye şövalyelerinden’ biriymiş.
 
ABD'Lİ EVLİLİK MEMURUNA DA "YAŞASIN BARIŞ VE KARDEŞLİK" DEDİ Mİ ACABA
Sürekli tekrarladığı “Yaşasın barış ve kardeşlik” sloganını adını bile yanlış yazan Amerikalı evlilik memuruna da tekrarladı mı acaba? O bölgede tüm olup bitenlere rağmen, ben de bu mutlu gününü Diyarbakır’da geçirmesi gerektiğini düşünüyorum. Filmlerinde Doğu’nun kültürünü ve geleneğini mütemadiyen yansıtan adam ne oldu da Amerikan Rüyası’nın esiri oldu? Keşke güneşi okyanusun öte yanında değil de, doğduğu topraklarda görseydi.
 
BU KADAR BÜYÜK CÜMLELER KURUYORSAN SÖYLEDİKLERİNİN ARKASINDA DURMALISIN
Seray Sever: Vallahi ben de olsam gidip inadına düğünümü Diyarbakır’da yapardım. İşte o zaman tarihe geçerdi Mahsun. Eğer bu kadar büyük cümleler kuruyorsan ister Ali, ister Veli, ister Mahsun ol, söylediklerinin arkasında durmalısın. İcraat olmadan tuşlara basarak sözde destek vermenin göle maya çalmaktan ne farkı var?

Bakmadan Geçme