Memur-Sen'den Diyarbakır Valiliği ve Emniyetine taziye ziyareti

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Diyarbakır Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek taziyelerini iletti

  • 978

 

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret eden Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Memur-Sen heyeti son günlerde meydana gelen terör olaylarında hayatını kaybeden güvenlik görevlileri ve sivil halk için taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette Yalçın, “Türkiye'mizin birliğine, huzuruna ve bütünlüğüne karşı yapılan terör saldırılarını kınıyor ve lanetliyoruz. Bu saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, sizlere, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Teröristlerin bu insanlık dışı saldırıdaki amacı, Türkiye'de kaos ve huzursuzluk ortamı oluşturmaktır. Buna birliğimize ve kardeşliğimize sahip çıkarak, izin vermeyeceğiz” dedi.

 

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan’ı ziyaret eden Ali Yalçın, taziyelerini bildirdi. Yalçın, “Büyük Memur-Sen ailesi olarak terörü hangi adresten gelirse gelsin, reddediyor ve kınıyoruz. Her türlü insanî ve ahlaki değerleri hiçe sayarak; polis, asker, kadın ve çocuk ayrımı gözetmeksizin, masum insanların canlarına acımasızca kasteden terör örgütlerini lanetliyoruz. Şehit olan güvenlik görevlilerimize ve şer odaklarının hain saldırıları sonucunda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Mevla'dan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum” diye konuştu.


Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ise, ülkeyi bölmek, parçalamak isteyen, ülkenin huzuruna göz dikenlerin mutlaka yaptıklarının hesabını vereceklerini söyledi. Taşdan, ziyaretten dolayı Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a da teşekkür etti. 

Bakmadan Geçme