"Mesele koltuk değil siz hala anlamadınız mı"

Binali Yıldırım'ın genel başkan seçildiği bugünkü AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi'ne damga vuran pankartlar ve mesajlar nelerdi?

  • 2773

Oyuncu Mehmet Ali Alabora, Mayıs-Haziran 2013'teki Taksim Gezi Parkı eylemleri sırasında attığı tweet ile yakın tarihe mal olacak bir mesaja imza atmış.

Şuydu o mesaj: "Mesele sadece Gezi Parkı değil arkadaş, sen hala anlamadın mı?"

Bu mesaj bir milat olduğu ve bu mesajdan ilham alanlar ilerleyen süreçlerde kendi görüşlerini farklı bir biçimde anlatmanın yolunu seçtiler.

 "Mesele koltuk değil siz hala anlamadınız mı"

 

Benzer bir mesaj, bugünkü AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi'ne damga vurdu. Şuydu pankarttaki o mesaj:  "Mesele koltuk değil siz hala anlamadınız mı" 

Binali Yıldırım'ın AK Parti'nin 3. Genel Başkanı seçildiği "Kutlu Yürüyüşe Devam" ana temalı kongrede dikkat çeken diğer pankartlar ise şöyle:

 "Erzincan'a Can, Türkiye'ye Heyecan Geldi", '2023 Yolunda Hatay Yolların Ustasıyla', 'Milletin Hizmetkarı Türkiye'nin Başbakanı, Can Türkiye'ye heyecan geldi', 'Reis'e yaşıkır Başkanlık, Adıyaman'a yakışır Bakanlık', 'Kutlu yürüyüşümüze Binali Yıldırım'la devam."

 

Salonda sadece Binali Yıldırım fotoğraflarına yer verildi. Yıldırım'ın seçim bölgesi olan İzmir teşkilatının "Kutlu Yürüyüşe Binali Yıldırım'la Devam" pankartları salonunda geniş yer buldu. 

 

 &quotMesele koltuk değil siz hala anlamadınız mı"

Bakmadan Geçme