Mevlüt Çavuşoğlu ve Arda Turan nikah şahitliği yaptı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Arda Turan, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer'in oğlunun nikahında şahitlik yaptı.

  • 1019

 

ANTALYA

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Arda Turan, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer'in oğlunun nikahında şahitlik yaptı.

Kundu Turizm Bölgesinde Mardan Palace otelde düzenlenen düğünde, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer'in oğlu Güngör Gencer ile Hatice Mine Kuş, dünya evine girdi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Arda Turan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Antalyaspor'un Kamerunlu yıldız oyuncusu Samuel Eto'o ve Antalya Valisi Muammer Türker'in şahitliğini yaptığı çiftin nikahını, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel kıydı.

Türel, nikahın ardından üç çocuk temennisini dile getirerek, evlilik cüzdanını şahitlerin elinde dolaşması amacıyla milli futbolcu Arda Turan'a verdi. Arda Turan ve Eto'o çifte mutluluklar dilerken, TFF Başkanı Yıldırım Demirören "Allah yardımcınız olsun. Tek bir şey var, yuvayı dişi kuş yapar. Ona göre hareket edin. Gelinden tek ricam en zor günde kocanın yanında ol." diye konuştu.

Antalya Valisi Muammer Türker ise çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, Antalyaspor altyapısının en az üç sporcuya ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Dışişleri Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu da düğünün hayırlar getirmesini dileyerek, "Dün akşam 2-1'lik zafer ile bizleri mutlu eden Arda kaptanı ve milli takımı tebrik ediyorum. Antalyaspor'a da başarılar diliyorum." ifadelerini kullanarak, evlilik cüzdanını geline verdi.

Arda: İsveç maçında atmosfer gayet güzeldi 

Galatasaray'ın 21 yaş altı takımının eski antrenörü Zafer Koç'un ölümünden dolayı üzüntülü olduğu görülen Arda Turan, düğünde gazetecilerin dün oynanan Türkiye-İsveç hazırlık maçıyla ilgili sorularına karşılık "Bugün bir cenazemiz var o yüzden bir yorum yapmayalım." dedi.

Maçtaki atmosferin nasıl olduğu yönündeki soru üzerine Arda Turan, "Atmosfer gayet güzeldi. Zaten sosyal medyadan da teşekkür ettik. Her şey çok güzeldi. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme