'MHP algı operasyonlarıyla işgal edilebilecek bir parti değildir'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, 'MHP, algı operasyonlarıyla işgal edilebilecek ve anahtar teslim edilebilecek bir parti değildir.' dedi.

  • 975

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, MHP'nin, algı operasyonlarıyla işgal edilebilecek ve anahtar teslim edilebilecek bir parti olmadığını, ülkücülerin, değerlerinin temsil edildiği kurumun asıl sahipleri olarak gereğini yapacağını belirtti.

Çetin, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından olağanüstü kongreye ilişkin görüşlerini paylaştı.

Şefkat Çetin, 47 Yıllık Ülkücü Sorumluluğunu bilerek Lideri Devlet Bahçeli ile birlikte davalarına hizmet edeceğini bildirdi.

"MHP algı operasyonlarıyla işgal edilebilecek bir parti değildir"

Çetin, mesajında şunları kaydetti:

"Mahkemeciler, mahkemelik karar bekleyiciler; Milliyetçi ülkücü hareket ülkücünün, değerlerimizin itibarsızlaştırılması oyununu gördü. Bu oyunun yazarı, oyuncusu, şakşakçısı bilinir oldu. Olanlar, olacaklar, yaşananlar ve yaşanacak olanlar ülkücülerin tarihine not edilecek. Söğütözü zihniyetine, ne olduysa mahkemelik zihniyete de o olacak.

MHP, algı operasyonlarıyla işgal edilebilecek ve anahtar teslim edilebilecek bir parti değildir. Ülkücüler, değerlerimizin temsil edildiği kurumumuzun asıl sahipleridir. Gereğini de yapacaktır."

Bakmadan Geçme