Microsoft Lumia 950 ve 950 XL için promosyonlara devam ediyor

Yazılım devi fiyat indirimlerinin ardından bu defa Lumia 950 ve Lumia 950 kullanıcılarına ücretsiz Office 365 aboneliği vaat ediyor.

  • 824

Microsoft amiral gemisi akıllı telefonları Lumia 950 ve Lumia 950 XL’ı kullanıcılara teşvik etmek için promosyonlara devam ediyor. Microsoft birçok ülkede uyguladığı fiyat indirimlerinin ardından bu defa telefonları satın alanlara bir yıllık ücretsiz Office 365 aboneliği vaat ediyor.

Kullanıcılara PC, Mac, tablet ya da akıllı telefonlarda en güncel Office uygulamalarını sunan hizmetin yıllık ücreti 69.99$. Hepsi bu değil; Microsoft, Lumia 950 ve Lumia 950 XL satın alanlara 1TB’lık onedrive bulut depolama alanı da vaat ediyor.  Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesini başlattı

Lumia 950 ve Lumia 950 XL henüz Türkiye satışa sunulmadı; ancak sunulsa bile telefonlar için en yüksek fiyatı ödeyecek ülkemiz kullanıcıları bu promosyondan yararlanamayacak. Promosyon sadece ABD, İngiltere, Almanya, Fransa, Danimarka, Finlandiya, Norveç ve İsveç'te geçerli olacak. 

Kullanıcıların haziran ayına kadar sürecek tekliften yararlanabilmesi için Windows Store’dan Lumia Offers (Lumia Teklifler) uygulamasını indirip kayıt işlemini gerçekleştirmesi gerekiyor. 

Telefonların Türkiye fiyatları şu şekilde: Lumia 950 2.250 TL, Lumia 950 XL 2.550 TL, Lumia 550 599 TL.İnternet'ten Canlı Yayın Yapmanın Yolları (function () { var tpl = document.createElement('script');tpl.type = 'text/javascript';tpl.async = true; tpl.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'cdn.tooplay.com/players/232/p.js?ts=' + new Date().getTime(); var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(tpl, s); })();www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme