Müzik kutusunun LG G5 ile ne ilgisi var?

LG, 21 Şubat 2016'da Barcelona'da düzenleyeceği etkinlik için davet gönderdi. Peki davetteki müzik kutusu ile ne demek istiyor?

  • 766

Her türlü teknolojinin tanıtıldığı Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2016 sona erdi. Las Vegas’da düzenlenen fuarda en yenilikçi ve ilginç teknolojiler sahne aldı. Şimdi gözler İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenecek olan MWC 2016’da. Mobile World Congress 22 Şubat’ta resmen başlayacak ve 25 Şubat’ta bitecek. Bu fuar genelde her yılın en güçlü amiral gemisi akıllı telefonlarına sahne oluyor.

Samsung gibi LG de fuara erken girmeyi amaçlıyor gibi görünüyor. Şirket 21 Şubat’ta düzenleyeceği etkinlik için davetiye gönderdi.  Peki LG bu etkinlikte sıradaki amiral gemisi LG G5’i tanıtabilir mi?

Davet üzerinde kalın el yazısı ile “Play” yazıyor ve logo ile birlikte üzerinde bir müzik kutusu var.  Herhangi bir telefon duyurusunu gösteren ipucu davetiye üzerinde görünmüyor.  Muhtemelen şirket bu etkinlikte bir müzik akışı hizmeti sunacak ve herhangi bir amiral gemisi akıllı telefon tanıtacak gibi görünmüyor.

  Uzaydaki En İlginç 10 Şey (function () { var tpl = document.createElement('script');tpl.type = 'text/javascript';tpl.async = true; tpl.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'cdn.tooplay.com/players/232/p.js?ts=' + new Date().getTime(); var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(tpl, s); })();www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme