'O davalar benim için onurdur'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Şahsiyet haklarına saldırı kastıyla ağır hakarette bulunduğu' iddiasıyla hakkında tazminat davası açmasına ilişkin, o davalar benim için onurdur.' değerlendirmesinde bulundu.

  • 937

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Şahsiyet haklarına saldırı kastıyla ağır hakarette bulunduğu" iddiasıyla hakkında tazminat davası açmasına ilişkin, "Sabahtan akşama kadar televizyonlarda senden olmayan herkese hakaretler savuracaksın, hem de bana hakaret davası açacaksın öyle mi? O davalar benim için onurdur." değerlendirmesinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Şahsiyet haklarına saldırı kastıyla ağır hakarette bulunduğu" iddiasıyla, kendisine 100 bin liralık manevi tazminat davası açmasına ilişkin paylaşımda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Sabahtan akşama kadar televizyonlarda senden olmayan herkese hakaretler savuracaksın, hem de bana hakaret davası açacaksın öyle mi? O davalar benim için onurdur. Namus ve şeref kavramını hatırlayıp, ona göre davranana kadar, sana o kavramları hatırlatmaya devam edeceğim." ifadesini kullandı.

Bakmadan Geçme